Kāzu plānošana
Kāzu galds
Cik kg tortes pasūtīt?
Mīļās dāmas,
Neskatoties uz to, ka kāzas ir tikai nākamā gada augustā, jau sāku uztraukties par dažādām lietām. (Bail pat iedomāties, kas būs, kad lielā diena nāks tuvāk). Cik kg kūkas pasūtīt, ja plānotas 50 personas?
Paldies,
Estere
Mēs rēķinājām 100-120g kūkas uz personas. Visiem pietika un pat palika nedaudz.
Ir dzirdēts ka tā rēķina, bet nu personīgi man pat tos 100g kūkas būtu par daudz , bet tas individuāli
Tradicionāli pasākumos rēķina 100g uz personu...
Nu varbūt kādu rezervīti vari pievienot.
pagaidam mes skaitijam aptuveni 7kg uz 50 cilvekiem. bet tas atkal atkarigs kada tipa torte ir pasutita. ja ta ir viegla-auglu - biezpiena torte tad to jarekina vairak.
Savukart ja trekna, ar iebiezinato kremu pienemsim tad to pietiek ar 100 gr\cilveka.
100 g uz cilvēku, savādāk ārā sviedīsiet torti
pie tam ņem vērā,ka viesi jau tā būs pārēdušies citus labumus un kūka vairāk kā punktiņš uz " i" .
manās kāzās pēc mičošanas kūka iazgāja ļoti minimāli, tā pa simbliskiem gabaliņiem, visu pārējo ar gardu muti noēdām nākamjā rītā un pusdienās.
Es arī esmu bijusi kadās 14 kazās bet vienmēr torte paliek pārlieku liekām jo visi vienalga neēd torti un nebiju nevienas kazās lai izdalītu ta ka tortes necik nepaliktu vienmer paliek diezgan daudz
Mēs uz 30 pieaugušajiem un 10 bērniem sūtīsim 5 kg. Tā kā mums svinības būs restorānā tikai uz 2-3h, nevis milzīgi garš maratons viesu namā ar nemitīgu ēšanu, tad domāju no tortes atteiksies reti kurš, ja nu vienīgi slaidās līnijas ieturētāji. Tāpēc ierēķinājām katram pa 120g, plus vēl papildporcijas :)
Mums uz nedaudz pāri 70 cilvēkiem bija 8 kg tortes un nepalika ne gabaliņa pāri, jo bija ļoti garda :)
100 g uz vienu cilvēku ir pilnīgi pietiekoši. To esam pārbaudījuši vairākos pasākumos. Kāzās, kristībās, jubilejās.
Tātad uz Jūsu 50 personām 5 kg torte.
man liekas, ka 100g personai ir ļoti maz. ok, es esmu baigā saldummīle, varbūt tāpēc man tā liekas. ļoti daudz kas jau no tortes atkarīgs - vai tā ir trekna vai viegla. mums bija bezgala garšīga viegla ogu-riekstu kūka 6kg uz 40 cilvēkiem. sanāk katram pa 150g un nekas nepalika pāri. es gribēju vēl vienu gabaliņu, bet vairs nebija :D
Paldies, jums liels! :) Domaju, ka sekosu vairākumam ieteikumu un ņemšu 100g uz personu :)
Paldies, šitas bija tikpat grūti kā aprēķināt alkoholu..
mums uz 30 cilvekiem bija 5 kg krema torte, ta ka torte tika esta pec pusnakts- puskuka palika, nakosa diena edam vel.....:))
Rēķina uz cilvēka 100 g. Tātad, ja tev ir 50 cilvēki, jāpasūta 5 kg torte. Pilnīgi pietiek.
Meitas kāzās bija 30 cilvēki un pasūtīja 3 kg torti. Ēda vēl otrā dienā. Torte bija fantastiski garšīga.