Kāzu plānošana
Kāzu galds
Kāzu torte!
Vai kāda nezina, kur Ogres rajonā vai Lēdmanes apvidū var pasūtīt garšīgu kāzu torti?
Kad vispār būtu brīdis, kad jāpasūta torte?
Lai veicas gatavošanās procesā! :)
Pasūtījām Ogrē pie Nonnas. Lūk mūsu torte http://dra.lv/gHrwZ7.
Labinjaa, cik Jums izmaksāja uz kg?
Es arī gribētu zināt kāda cena :) Ļoti skaista :)
Mums bija 8 Ls/kg
Mēs pasūtījām pie konditores Ingas Bardinas (var atrast draugiem.lv - tur ir arī daudz viņas darbiņi fotogrāfijās) .
Bija super gardi (pat meitenes, kuras bija uz diētas, ēda pa 2 gabaliņiem :D ) , vizuāli tieši tāda kā vēlējāmies un piegādāja mums pa tiešo uz viesu namu, s.c. arī Ogres rajonā - JAUNCAUNĒS.
Mums arī bija Rūberts. Saņēmām daudz komplimentus no viesiem.
Mēs pasūtīsim Rūbertā, ļoti patīkamu iespaidu atstāja. :) Cena arī ir Ok.
Kūku pasūtijām Smārdē ļoti garda mājaa kāka. Tā kā mūsu prioritātē neietilpa cakainā kūka, tāpēc priekšroku devām gardai mājas kūkai. Maksājām 10 € kg.
Kūku pasūtijām Smārdē ļoti garda mājaas kūka. Tā kā mūsu prioritātē neietilpa cakainā kūka, tāpēc priekšroku devām gardai mājas kūkai. Maksājām 10 € kg. Ja nu kādai līgaviņai mepieciešama informācija
diez cik kg vajag uz 50 cilvēkiem?! :)
Smārde nav tālu no manis. :) varētu apdomāt piedāvājumu, man galvenais, lai garda. :)
mums pavaare teica aptuveni 100g uz personu, mums uz 40 cilvekiem buutu 4kg, bet panjemam kg pa virsu:)
Awww, tik fantastiski skaistu kaazu torti vel nebiju redzejusi!
Zel, ka pirms 2 gadiem, kad precejos nezinaju par tadu Nonnu.. Noteikti ieteiksu draudzenem ;)
Sveiki. Vai kāda var iedod man Nonnas telefons numurs? Jo es nevareju sazinaties ar Nonnu. un ilgi gaidiju,kad vina atbildeja. Jau pagaja 1 menesus neatbildeja draugos.lv . Mes gribam ties pasutit pie Nonnas. ceru,ka kadaa vares iedod man Nonnas tel.nr. Paldies par iepriekss. :) Loti gaidam