FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu galds

Kā sēdināt???

P
Pievelna 28.05.13. 19:00

Ar līgavaini izdomājām, ka sēdināsim man blakus vedējmāti, bet līgavainim vedējtēvu. Vedēji mums nav precējies pāris, vedējmāte - mana draudzene, vedējtēvs - līgavaiņa brālis. Vedējmāte tagad mazliet "sacepusies" un uzvilkusies, neesot pēc etiķetes! Mums ar līgavaini neliekas pārāk svarīgi, lai būtu pēc etiķetes. Arī vedējiem blakus sēž viņu otrās puses, nevis mūsu vecāki - tas taču arī nav pēc etiķetes! Tagad nezinu kā labāk darīt?

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
r
rutuxs 28.05.13. 19:55 | Kāzu datums: 20.02.1993

Bet kādēļ tu esi pret etiķeti? Negribi sēdēt blakus vedējtēvam?

P
Pievelna 28.05.13. 20:02

Nē, neesmu pret etiķeti, bet man tas neliekas svarīgi, līgavainis grib sēdēt blakus savam brālim (vedējtēvam)

Spicausis 28.05.13. 20:44 | Kāzu datums: 09.07.2014

Pie velna ar etikjeti, ja tev ir princeshkleita, tu pat nevari viena uz toleti aiziet un lai cik miilsh man buutu mans viirabraalis, es uz tochinju svaarkus tureet labaak njemu liidzi draudzeni :) ja etikjete ir nepraktiska, tad prieksh kam?

lasmita 29.05.13. 06:40 | Kāzu datums: 03.08.2013

Man arī vienaldzīga etiķete, manas kāzas - kā gribu tā sēžam ;)

a
amorisita 29.05.13. 08:42

ja jau nebūt "pēc etiķetes" vecāki blakus, bet vedēju otrās pusītes, tad jums tur vispār sanāks tāds "rosols", ka vienalga, kurš kā sēž. T.i. šādā situācijā neredzu neko sliktu tam, ka vedēji sēž otrādi nekā pieņemts. Un vispār - visi skatīsies uz jums un vedēji būs tikai kā fons.

e
ezlli 06.06.13. 21:36 | Kāzu datums: 25.05.2012

man jau liekas, ka kāzās katram jādara kā viņam liekas pareizi, nevis jāievēro kaut kādas etiķetes!;)nav jau nekāds uzvedums, bet jūsu kāzas!;)

M
Murucite 07.06.13. 11:26

Mums kaazas bus taa ka pasi tuvaakie,masas ,brali bus tuvaak musu galdam,un tad jau ies samaisiiti,lai vairaak viesi savaa starpaa sapazistas,un berni ies atseviski savaa stuuriitii:)