Kāzu plānošana
Kāzu galds
Piparkūkas.
Sveikas!
Vai kāda nezin,kur Rīgā varētu tagad pasūtīt piparkūkas.
Biju domājusi sarunāt, vienā lauku ceptuvē... bet tā nu sanācis,ka nezinu vaivarēšu pirms kāzām vēl aibrauk līdz viņiem..
Gribēju mazas dāvaniņas viesie-piparkūku sirdis-kuras pati ar cukura glazūru apgleznotu.
veikalos gatavās atradu Stockman-bet tādas gaišas...nebūs kontrasts ar balto glazūru. bet tie cepumiņi,kas tumšāki-lielākoties ir ar reljefu-apzīmēsānai ar glazūru nederēs.
Varbūr varat ko ieteikt.
Nevienas... :(
Buus vien jaaliek viirs pie miiklas miiciishanas un jaacep pashai ;)
Apzvani ceptuves un apjautājies...
Apzvani ceptuves un apjautājies...
TIGER veikalā pie Operas, redzēju pagājušajā nedēļā kastītes ar piparkūkām, man liekas ka bija sirsniņu formā! ;)
Uz Rīgas tirdziņiem brauc piparkūku cepēji, kas tā vasaras sezonā piepelnās. Zinu, ka Kalnciema ielas tirdziņā ir viens večuks, kurš brauc ar piparkūkām! Šie cilvēki jau bieži braukā uz Rīgu, nedomāju, ka vajadzētu būt problēmām ar piegādi.
Vai arī sestdien ir Brīvdabas lielais gadatirgus, kur noteikti iegriezīšos, jo tur ir tik skaistas lietas, ko varēs iegādāties kā dāvanas vecākiem un omēm. Parasti arī šeit ir šie piparkūku cepēji. Cik man bijusi saskaršanās ar šiem mazajiem tirgotājiem, vnm ir liela atsaucība un pretim nākšana.
paldies par info :))
biju jau domājusi,ka pati ar varētu....lai kā man patīk rosīties virteuvē...piparkūkas ar mani diezko nedraudzējas. :D
Paldies par info-uzmetīsšu acis šur un tur! ;))