FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu galds

Pīrādziņi

K
Korigana 15.07.13. 13:35 | Kāzu datums: 10.08.2013

Sveikas! Mums paredzēts tāds brīvdabas šampanieša galds. Gribētos arī kādus speķa vai gaļas pīrādziņus uzlikt. Varat ieteikt kādu garšīgu un nedārgu vietu Rīgā, kur varētu pasūtīt?

13 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
i
inita337 15.07.13. 14:15

Pie sampaniesa galda es ieteiktu labák zemenes vai lasmaizítes uz grauzdétas maizes, ja gribás ko sátígáku par zemeném. Lasmaizítes var mammas sataisít iepriekséjá diená vai no ríta.

vācieši 15.07.13. 14:30

Mēs pīrādziņus pasūtīsim Mārtiņa beķerejā_siera un speķa..esmu sajūsmā par garšu un kvalitāti:)

e
elona 15.07.13. 16:03 | Kāzu datums: 22.06.2013

kad svinejām savas kāzas mums ari sākuma pie šampanieša bija plānoti pīrādziņi. Kaut ari viņi ir ļoti garsīgi man beigās nelikās īsti piemērota uzkoda pie šampanieša. Biju noskatījusi sadu variantu lage.lv/sweets/lv/banketi/
1750. Mini groziņu asorti. Tur ir 49 gb. mini groziņi ar 7 veidu pildījumiem. Cena 16ls. Man likās ļoti labs piedavājums. Mēs beigās gan pasūtījumu veicām Siguldā uzņēuma Furšets, arī ko līdzīgu šim piedavājumam. Bet tikai tādēļ ka izņemt pasūtījumu bija ērtāk, jo paši bijām Siguldā.

Par pīrādziņiem piekrītu ka garšīgi ir Mārtiņa beķerejā, man garšo arī Rimī uz svaru nopērkamie rauši - ar gaļu un saulespuķu sēkliņām vai ar siera pildījumu. Maziņi un garšīgi. Esmu redzējusi tagad tur ari uz savru tirgo mini pīrādziņus.

bonijaunklaids 15.07.13. 17:07 | Kāzu datums: 03.08.2013

lange.lv ir labs piedāvājums...(pirms mums radās ideja pasūtīt laukos pīrādziņus un siera standziņas-sarunājot radiniekus ,lai pa ceļam atved) -ar saktījos uz pieminēto piedāvājumu+ pīrādziņiem ( ar jābūt tai piedāvājuma lapā)
lašmaizītes ar ir forši... bet ja ir 100 viesi..tad vajag aptuveni 200 maizītes...un kurš radinieks gribēs no rīta vai iepriekšējā vakarā ar zivīm krāmēties...tad,man liekas, der tikai pasūtīšanas variants.

Var jau miksēt mums būs gan pirādziņi, gan siera standziņas, gan saldumu izlase.
Zemenes man vairs neškiet garšigas... ja nu vienīgi kādai pazīstamai lauku tantei ir vēl vēlās.

vēl ir forši- vafeles... pagājušajā vasarā bijām uz kāzām,kur bija saceptas tās vafeļu turziņas-tādas bērnības atmiņas..un garšigi

a
amorisita 15.07.13. 18:12

mums kāzās arī bija pīrādziņu pauze. Caur paziņām sarunājām vienu tantiņu - pensionāri, kas uzcepa super gardus mājas pīrāgus. Gan naudiņu ieekonomējām, gan arī tantiņai pie pensijas lieks latiņš klāt.

i
inita337 15.07.13. 18:44

Mmm...Mártina bekereja man arí labi palikusi atminá un uz garsas kárpinám. :)

K
Korigana 16.07.13. 10:11 | Kāzu datums: 10.08.2013

Paldies par idejām! Lage.lv tiešām ir interesanti uzkodu piedāvājumi, būs jāatceras.
Es jau arī labprātāk lašmaizītes gribētu, bet galīgi nav kam taisīšanu uzticēt :) Bez tam galds būs ārā un silts laiks. Domāju, kas var kādu brīdi stāvēt, ir vienkāršāk aizvedams un mazāk smērējās, nonācu pie pīrādziņiem. Lai ir ko uzkost, ja vēders pavisam tukšs.

L
Liene_Kalna 16.07.13. 10:14 | Kāzu datums: 10.05.2013

Ļoti garšīgi ir arī ciemakukulis.lv - un izvēle arī plaša. Ar zemenēm vien, es uzskatu, par maz - it sevišķi, ja sēšanās pie galdiem būs tikai pēc kādām 5-6 stundām, kā tas bija mums. Labāk pīrādziņi, cepumiņi vai groziņi, lai nav tā, ka visi nevar sagaidīt vakaru!

Kā arī, ja plānojat pāris stundas no viesiem atdalīties un doties fotosesijā - iesaku mazas uzkodas paņemiet sev līdz, kaut pāris pīrādziņus! Visu dienu bez ēšanas nav nemaz tik viegli, kaut ko uzkost gribas gan jums, gan viesiem.

d
dacite_s 16.07.13. 21:10 | Kāzu datums: 13.07.2013

Es ieteiktu Liepkalnu ceptuvi, kas ir tieši pirms Baložiem jaunatklātajā tirdzniecības centrā, kur ir arī Rimi. Nav tālu no Rīgas+ir ĻOTI gardi+uz vietas var nopirkt un nedaudz pagaršot katru uzkodu. Mēs savām kāzām arī tikko pasūtījām, viesi bija sajūsmā.:)

Burvigaa 05.08.13. 16:33 | Kāzu datums: 13.07.2013

Visgardākie pīrādziņi Rīgā ir "Briedīši 17" ceptuvē Elvīras ielā. Varu ēst un ēst. Pildījums garšīgs un daudz, pīrādziņi vienmēr svaigi un mīksti, nereti pat silti vēl no krāsns, un cena draudzīga.

Bizambize 13.08.13. 14:51

Pīrādziņiem un lašu maizēm laba alternatīva ir sāļais kliņģeris.

a
aizeka 13.08.13. 16:13

es gan piradzinus negribu, negribas standartu, tad nu domaju, ka laba alternativa ir saljiem un saldiem muffiniem!

A
Apsīte 14.08.13. 13:12

wow - laba doma, man maffini arī ļoti garšo - it sevišķi www.muffinsandmore.lv/?lang=lv , vienīgi tas sanāk diezgan dārgi, jo ar vienu jau katram nepietiks. Viņi ir tik gardi, ka gribas vēl un vēl :)