FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu galds

Neiesaku galda klājēju Kuldīgā!!!!!!!!

L
Linditaaa 30.07.13. 20:41 | Kāzu datums: 27.07.2013

Neuzķerieties uz galdu klājējas Agitas no Kuldīgas, viņa jums paprasīs lielu summu no personas,manā gadījumā, Ls 14 un uz galda nekā nebūs. Saimnieces nopukstējušās un nākošajā dienā savāc daļu no produktiem un ēdieniem, kas bija iekļauts cenā ko samaksāju...esmu ļoti neapmierināta.... tāpēc gribu brīdināt citus.

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
n
nanopiko 30.07.13. 22:25 | Kāzu datums: 12.07.2013

Mūsu izvēlētajā viesu namā tas pats - 14ls no cilvēka, vienīgi vakarā galdi tiešām bija pilni. Kad ar viesiem ieradāmies (norunātajā laikā, starp citu), sākumā nesapratu, kāpēc uz galda gurķi vien, jo vienojāmies par dažādiem salātiem, auksto gaļu utt. Saimniece atbildēja - ledusskapī, lai nesulojas un nebojājas, turklāt tad uz galdiem nebūšot vietas otajiem ēdieniem (gaļām, kartupeļiem). Nesapratu, jo esmu samaksājusi, lai viņus ēd, lai viņi sulojas uz galda. Uzstāju, ka viņi tulīt pat jāpadod. Uz galda viss satilpa lieliski.
Nākošajā rītā mums bija pasūtītas pankūkas, izlika arī dažus (pārsvarā gurķu) salātus uz galda, pavisam nedaudz gaļas. Viesi pabrokastoja. Un tad pateica, ka viss, kas uz galda ir tas, ko mēs varam ņemt līdzi.
Biju šokā, bet negribēju bojāt savu un viesu garastāvokli. Uz galda nebija pat puse no tā, par ko tika samaksāts! Tika izlikti pārsvarā tikai gurķi, vārīti kartupeļi, pavisam nedaudz gaļas. Un tīri simboliski, mazmazītiņas salātu bļodiņas. Es biju augšā līdz pēdējam, es redzēju, cik daudz ēdiena novāca no galdiem un, cik daudz izlika brokastīs.

K
Kace 31.07.13. 09:17 | Kāzu datums: 19.07.2013

Riskeju klut nepopulara, bet ko jus, meitenes, gaidijat - ka jums brokastis dos tos pasus nosulojusos salatus, ko novaca nakts vidu no galdiem, kas vasaras karstuma bija stavejusi tur visu nakti?? Tad atkal saimnieces nebutu labas, jo vecus salatus liktu uz galda. Un kas vel butu, ja kads apestu kaut ko un saindetos??
Tiesam nesaprotu to latviesu principu, ka edienam jastav stundam uz galda.... Vasaras karstuma!!
Ediens pec tris stundam istabas temperatura tiek uzskatits par cilveku partikai nelietojamu, dazkart pat tiesi veselibai bistamu.
Es noteikti nebutu bijusi prieciga, ja kads manas kazas butu saindejies del veciem salatiem vai galas, kuru bakterijas apsedusas pec 12 stundam uz galda...

Un ja ari kaut kas nepatik, tad ejiet pie saimniecem un sakiet to uzreiz, ne pec tam pukstiet foruma!
Ari manas kazas bija visadi starpgadijumi, ko atrisinajam uz vietas un tagad tikai par to pasmejamies, ne sezam ar rugtumu un joprojam pukojamies!