FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu galds

Bistro Priedaine - svinīgas pusdienas mazā radu lokā

E
Elizinha 15.10.13. 20:49

Sveiciens visiem kāzu plānotājiem.
Ņemot vērā, ka mūsu kāzas bija mazliet neierastas, nebija tik daudz rakstu šeit precos.lv portālā, kas man būtu noderējuši plānošanas gaitā. Mūsu mērķis bija kāzu dienas pirmo daļu pavadīt kopā ar draugiem un radiem, bet pēc pusdienām doties svinēt četratā kopā ar vedējiem. Laulības reģistrāciju noskatīties varēja nākt visi, kas vēlējās, bet uz svētku pusdienām gribējām aicināt tikai tuvākos radus. Kopā ar mums pašiem, vedējiem un fotogrāfu bijām 17 cilvēki. Lai viss būtu kompakti, tad vēlējāmies atrast vietu Klusajā centrā, kas nebija tālu no Rūpniecības ielas dzimtsarakstu nodaļas. Pēc dažādu variantu izskatīšas nosliecāmies par labu Bistro Priedaine šādu iemeslu dēļ:
1. Bistro Priedaine piedāvā atsevišķu telpu svinībām, jo nebijām gatavi izīrēt visu restorānu, bet negribējām arī traucēt citus klientus ieturēt mierīgu maltīti, tāpēc šis risinājums mums bija ideāli piemērots. Nākotnē no šīs telpas ir paredzēta arī izeja iekšpagalmā, bet uz mūsu kāzām vēl nebija pabeigti būvdarbi. Bet doma ļoti laba.
2. Dizains. Dēļ tiem, kas nav pieraduši bieži iet uz restorāniem (vecmammas), gribējām, lai restorāns būtu mājīgs, tomēr paši negribējām upurēt svinīguma sajūtu. Bistro Priedaine piedāvā zelta vidusceļu – ļoti mierīgu, mājīgu gaisotni, bet griestu rotājumi, lustra, smagnējā koka bufete pie sienas piemet greznuma odziņas. Šie elementi ļoti labi izskatās fotogrāfijās.
3. Ēdiena kvalitāte. Pat paši vienkāršākie ēdieni tika skaisti pasniegti un bija ļoti gardi. Noteikti izmantojiet iespēju aiziet pusdienās vai vakariņās pirms kāzām, lai nobaudītu kaut ko no šīs virtuves. Patīk tas, ka tiek piedāvāti arī tādi pašgatavoti dzērieni, kā morss, kvass un citi.
4. Ļoti atsaucīga attieksme no menedžmenta puses. Anete ir brīnišķīga organizatore un visas manas šaubas, nezināšanas, ieteikumus pacietīgi uzklausīja, ar smaidu visu izrunājām. Ļoti patīkama komunikācija. Nāca pretī jautājumā par grādīgajiem dzērieniem. Tāpat arī kūku varēju nest savējo. Šīs nianses gan var nākotnē mainīties, bet mēs visu varējām sarunāt. Tāpat arī kāzu dienā komanda, kas strādāja uz vietas, bija tik gaiši un priecīgi cilvēki. Varbūt man pašai vienkārši bija tāds garastāvoklis, bet patiesi viss bija lieliski. Un milzīgs paldies meitenei, kas man palīdzēja sagriezt kāzu torti, kurai virsū bija dažādas ogas, tāpēc tas nebija nekāds vieglais darbiņš.

Bistro Priedaine mani piesaistīja ar latvisko garu – koks, gaišums, dvielīši uz galdiem, ienākot pie sienas visādi pašdarināti brīnumi burciņās. Man likās, ka es ienāku mājās, bet tās ir tādas īpašo dienu (kāzu un dzimšanas dienu) mājas. Tāpēc es iesaku šo gaumīgo vietu tiem, kas vēlas pilsētas vidē nosvinēt piezemētas kāzas, bez ārišķībām un liekas greznības, bet skaisti. Kopā ar saviem mīļajiem cilvēkiem atvilkt elpu, izbaudīt iespēju parunāties ar saviem viesiem. Dzirdēt to, ko novēl, jo visi dzimsarakstu nodaļa teiktie vārdi ir izplēnējuši gaisā, bet tas, kas tika pateikts no tuvāko cilvēku puses restorānā, man ir palicis atmiņā. It kā sīkums, kāds tam sakars ar šo vietu, bet, manuprāt, vistiešākais. :)

Pievienoju arī pāris bildes.

Ar cieņu,
Elīza Austruma

0 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši