Kāzu plānošana
Kāzu galds
Torte
Varbūt kāds var palīdzēt! Esmu diezgan izmisusi, kāzu diena tuvojas, bet torte vēl arvien nav atrasta! Pareizāk būtu teikt, ka zinu, kādu vēlosi, un vienā vietā, kur jau gandrīz biju sarunājusi, pēkšņi teica, ka tādu nevar uzcept, turklāt pēc tam vēl izrādījās, ka par atvešanu viņi prasa vēl vairāk, nekā pati torte maksā (lai gan sākotnēji tā netika teikts). Otrā vietā arī teica, tikai pasakiet, ko vēlaties, kad biju jau gandrīz pasūtījusi, atkal atteicās! Nu jau man ir vienalga, kāda ir torte, tikai gribu garšīgu un normālas cepējas, kas nečakarē, turklāt piedāvā arī aizvešanu par normālu samaksu un vēlams Zemgales pusē. Būšu priecīga par ikvienu ieteikumu :)
www.majaskukas.lv
Es pasūtiju varītā krēma-dievīga.
Nenožēlosi ;)
Paldies! Mēģināšu ar viņiem sazināties! Tikai viņi laikam no Siguldas ved, gandrīz no otra gala, bet varbūt tomēr sanāks. :)
Noteikti ieteikšu šo: http://daceskukas.lv/
Salīdzinoši lētas ceļa izmaksas, cepēja ir no Ozolniekiem
Paši arī pasūtījām no viņas, jo ļoti, ļoti daudz labu atsauksmju.
Paldies, Mandya! Es jau ar viņiem sazinājos, diemžēl no manas puses nav pozitīvas atsauksmes par viņiem, bet jauki, ka jums viss bija kārtībā!
Kūku meistars no Kekavas. Loooooti garda zemenu torte bija. Pat krēms bija debešķīgs.
Sanita Austruma, dievīgas kūkas, pasūtām vienmēr uz visiem svētkiem un tāpat uz kāzam. Tagad 2. augusta līgava arī tur sūtīja.
mums bija garšīga kūka ar marcipāna noformējumu, sūtīju no fiesta konditorejas 26363480
Sveikas, saprotu, ka ir pienācis laiks izvēlēties kāzu torti. Varbūt varat kko ieteikt Cēsu tuvumā?
Es darīšu nedaudz traku lietu. Cepšu savas kāzu kūkas pati :)
Pareizāk sakot, man būs palīgā līgavaiņa mamma, kas ir pavāre. Viņas uzdevums būs viena kūka, mans uzdevums otra kūka un vēl maffini. Domāju, ka būs forši.
Nākošgad gan mūsmājās bieži tiks cepta viena no šīm kūkām, lai izmēģinātu visādus variantus un garšas :)
Signy, ļoti drosmīgi, bet nemaz tik traki, it sevišķi, ja palīgos profesionālis. Es kopā ar topošo vīru sagatavoju saldumu galdu 45 cilvēkiem, pirms tam visi teica, ka tas ir neprāts, bet patiesībā nebija tik grūti. Galvenais - izmēģini visu gatavot iepriekš un atdzesēt/sasaldēt, jo iepriekšējā dienā pilnīgi visu pagatavot nav iespējams. Mēs mafinus likām saldētavā un tad pirmskāzu dienā cepām, saldētavā var likt arī izceptās tortes kārtas. Tortēm sarežģītākais ir krēmu izdabūt no ledusskapja pareizā konsistencē, lai būtu derīgs dekorēšanai - ar to noteikti paeksperimentē. Un, protams, apskaužu ģimeni, kas dabūs saēsties tortes uz visiem svētkiem :)
Paldies par ieteikumiem.
Es cepšu siera kūku un līgavaiņa mamma medus kūku. Tā kā nav neviena kūka ļoti sarežģīta, tad nedomāju, ka būs tik traki. Nekādi baigie kāzu dekori nebūs. Siera kūka būs rotāta ar avenēm, medus kūkai domāju, ka nekāds speciāls rotājums nebūs, jo medus kūka pati par sevi ir skaista kūka. Iespējams, medus kūkai vēl iepriekšējā dienā sacepsim plātes un tad nākošajā dienā tikai pildījums. :)
vel pasutita torte nav, bet zinu, ka nemsu no Karumlades Cesis. Dziredejusi esmu loti labas atsauksmes....februari busim Latvija rakstit iesniegumu, tad abi ar ligavaini iesim grasosim, kada veida/garsas gribam :)
Es ari labprat ceptu pati, apsveicama doma.
labi taisa arbooz cafe uz Dzirnavu ielas un Caramelle.lv