Kāzu plānošana
Kāzu galds
Savs galdu klajējs citā viesu namā?
Sveicinātas!plānojam kāzas nākamā gada vasarā. gribēju noskaidrot vienu svarīgu ekonomisku lietu. Mums rados ir pavārs un konditors, kas varētu mums klāt svētku galdu!kā uz to skatās viesu nama saimnieki, vai viņi ļaus darboties svešam pavāram viņu virtuvē?vai arī sagatavot mājās un tad visu savest un uzsildīt?precamies Bauskā, pavārs dzīvo Koknesē!
kāda ir Jūsu pieredze un ieteikumi?
Viesu nami ir dazjaadi un ar dazjaadu administraacijas attieksmi, tapeec visdroshaak vienmeer ir pajautaat vinjiem pashiem. Taapat ne visiem viesu namiem ir savi banketu galdu klaajeeji. Parasti, ja izveelies eedinaashanu "no aarpuses", tad ir jaamaksaa nodeva par virtuves izmantoshanu. Otra lieta ir trauki un glaazes - tos parasti gaadaa tie, kas gatavo eedienu. Taapat ar uzkopshanu - var sanaakt ieguldiit krietni daudz laika un darba shajaa pasaakumaa. Veel var meegjinaat uztaisiit "kopdarbu" - tavi pavaari maajaas var sagatavot dazjaadus gardumus un atvest, savukaart viesu nama eedinaataaji par minimaalo taksi var izvaariit kartupeljus, sataisiit citronuudenjus, visu saserveet, pasniegt, novaakt, nomazgaat utt. Taa vareetu buut eertaak visaam puseem - i juusu radi var vairaak atpuusties, i nauda ietaupaas, i viesu namaa visiem miers, ka pa vinju virtuvi neviens sveshs nedragaajas :))))