Kāzu plānošana
Kāzu galds
Kāzu ēdienkarte
Sveikas :)
Mums ir jāsastāda kāzu ēdienkarte. Padalieties lūdzu ar to, kas bija uz Jūsu kāzu galda vai ko vēlaties redzēt uz tā.
Piemēram-
Siltais galds:
*kādi gaļas ēdieni
*piedevas
Aukstais galds:
*salāti
*veģetārās uzkodas
Rakstiet visu, kas Jums nāk prātā, kas varētu būt uz kāzu galda. Mums vajag iedvesmu. Nekad neesam sastādījuši šādas ēdienkartes. Paraugi ir, bet vēl vajag kādu iedvesmai :)
Manu kāzu ēdienkarti varu nosūtīt privāti. Sanāca, ja nemaldos ap 24 eur ar brokastīm (svaigām)
Iekopē vēstulē un atsūti.
Mums izmaksas varētu būt ~30euro par personu, iekļaujot brokastis :)
Diemžēl nesanāca pievienot jo excel formāts.
Šeit ir kādas iestādes cenrādis,der ieskatam,bet cenas nav lētas
Nosutiju privati! Es pati vel neesmu sastadijusi edienkarti, bet var smelties idejas, prasot restoraniem vai viesnicam kazu banketa edienkartes piedavajumu! Protams, viss atkarigs no viesu skaita un finansem :) es pati ari veletos brieza fileju pamatediena bet uz 50 cilvekiem, busim reali, nedaudz par shiku :)
Patiesiba visparatakos edienus garsigi pagatavojot var loti labu galdu uzklat. Galvenais lai ir labi pavaru vai uzticama firma kas klaj galdus! Neieteiktu pasha vasaras kartuma aizrauties ar zivju edieniem.
Lai izdodas!
Gaidu vēl komentārus ;)
Sveiki!
Mums tika atsūtīta plaša ēdienkarte, no kuras izvēlējāmies sekojošo:
Augļu plate
Salāti:
gaļas salāti
grieķu salāti
avokado, garneļu salāti
menca tomātu, burkānu marinādē
Karstie ēdieni:
mazās mājas kotletītes
cepetis
liellopa gaļas veltnītis ar riekstiem, rozīnēm un sieru
Piedevās - vārītus, ceptus kartupeļus un sautētus, skābētus kāpostus
Papildus vēl bija dažādas plates - zivju, gaļas, siera, dārzeņu.
Mums ļoti garšoja;)
Sveika! Mūsu kāzu mielasts ļoti patika visiem viesiem un arī mums, tātad:
siltie ēdieni-
*cepts lasis, cūkgaļas rulīši, vistas filejas karbonādes
*piedevas (vārīti jaunie kartupelīši ar dillēm, rīsi ar darzeņiem plus vēl šampinjonu mērce)
salāti-
*mēles salāti, grieķu salāti, siera salāti, laša kārtainie salāti, mimozas salāti
aukstās uzkodu plates-
*gaļas plate (ruletes, cūkgaļas mini karbonādes, vītinātā gaļiņa utt.), siera plate (cietie, mīkstie,pelējuma sieri), augļu plate ( uz kociņiem augļi sadursīti), zivju plate (lasis, marinēta zivs utt.), dārzeņu plate (dažādi dārzeņi ar mērcīti klāt), marinējumu plate (olīvas, šampinjoni utt.)
Paši mīlam gardi paēst, tāpēc ļoti pārdomājām galda izvēli lai būtu dažādība. Cerams noderēs :)