Kāzu plānošana
Kāzu galds
Salvetes ar apdruku
Salvetes cik ssprotu ir auduma ja?
Nē, arkolat neapdrukā, interesējos. Salvetes ir papīra. Bet es atradu ko tādu https://www.facebook.com/PersonalizetasSalvetes
kāds zin kaut ko???
Atradu arī ko tādu:
http://salvetes.lv/
Vai ir kādi komentāri?
Izskatās interesanti, bet neko tādu nebiju redzējusi.
Paldies par ideju, es arī biju domājusi par interesantām salvetēm, bet nebija laika, ko sameklēt. Mājas lapa salvetes.lv izskatās labs piedāvājums, tik 100 ir minimālais skaits pasūtījumam. Jāmetas ar kādu kopā. :)
Diezgan dārgi sanāk un kā mans priekšnieks reiz labi pateica - viņam nepatīk prezentlietas, kas ir apēdamas un izmetamas miskastē. Tas par ēdamām lietām, bet salvetes funkcija ir slaucīt rokas, līdz ar to sanāk, ka visi salvetē, kas it kā simbolizē mūsu savienību, slaucīs rokas un pēc tam salvetes metīs miskastē.
It kā jau skaisti tās uzdrukas izskatās, bet man divējādās pārdomas par to. Labāk man patīk galda kartītes, kuras var interesanti noformēt un tad nu, kas grib - ņem uz mājās, kas ne - var atstāt.
Man gan šķiet, ka tiem, kam tas neinteresēs arī galda kartiņas nonāks miskastē, bet, kam interesēs - paņems arī salvetes par piemiņu. Un tas pat būs interesantāk, jo nav ierastā klišeja.
Es pamēģināšu un pēc tam došu zināt Jums - patika vai nē!:)
Man arī ir doma izmēģināt. galda kartes man būs piestiprinātas pie dāvaniņām, bet uz salvetēm ir plāns uzdrukāt pateicības vārdus.
Labdien, dāmas!
Kā solīju, izmēģināju salvetes ar apdruku! Tas noteikti bija interesantāk nekā galda kartiņas. No sākuma jāsaprot, ko vēlies un kādās krāsās, bet, kad ar vīru izdomājām, tad tas čalis veikli iespieda un piegādāja uz mājām mūsu salvetes. Nebija arī nemaz dārgi. Ciemiņi un radi bija ļoti patīkami pārsteigti, jo neko tādu nebija redzējuši. Iesaku jums arī pamēģināt!
www.salvetes.lv
Sveiki,
Man pašam bija lieliska pieredze ar Baltic Napkins, sazinājos ar viņiem, šie piedāvāja savu materiālu un varēja uzdrukāt krāsainu bildi. Kvalitāte un cenas ļoti labas un beigās vēl savam uzņēmumam pasūtīju aploksnes un vizītkartes. Šeit info: www.balticnapkins.lv
Dāmas, sazinaties ar Baltic Napkins. Man bija sajūta, ka tas man baigi maksās, bet cenas tiešām labas, uzliku savu un topošā vīriņa bildi sveicinot katru viesi pie galda, baigi labi sanāca. Viss kvalitatīvi un smuki, meitene palīdzēja izvēlēties. Domāju, ka mani kāzu viesi būs sajūsmā :)