FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu galds

Cup-cakes kāzu torte

A
Aurēlija 17.03.15. 13:49 | Kāzu datums: 20.06.2015

Sveikas līgaviņas un sieviņas!

Lūdzu padalieties pieredzē, kur esat pasūtījušas torti kāzām cup-cakes veidā, kur augšējā tornītī ir vesela torte un pārējās sastāv no vairākām mazkūciņām? (sk. pielikumā paraugu)

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
K
Kalnaraja 17.03.15. 20:56

Ooo jā, es šādu kūkas veidu redzēju mūsu kāzu fotogrāfa vienā no galerijām un man arī ienāca pràtā, ka šāda kūka atvieglotu vienas lielas kūkas griešanu.

kokosrieksts 17.03.15. 22:07

Arī gaidu ieteikumus. ļoti ceru sagaidīt padomu no Ehz_forshaa :)

E
Ehz_forshaa 17.03.15. 22:24

Es šādus variantus redzēju Caramelle, ceputortes.lv arī minēja, ka kko šādu piedāvā! Pagājušogad vienās kāzās līdzīgas kūciņas bija no Salas ;)

Dīīī 18.03.15. 05:05 | Kāzu datums: 04.09.2014

Piekrītu Kalnaraja - kūciņtorte ļoti atvieglo kāzu tortes pasniegšanas procesu, bet vienlaikus arī saglabā jaunajam pārim iespēju veikt kopīgo tortes griešanu, jo ir mazā tortīte pašā augšgalā. Turklāt viesi saņem skaisti noformētas mini kūciņas.
Mēs savu kāzu kūciņtorti pasūtījām Kanēļa konditorejā.

aekalnina 18.03.15. 08:25 | Kāzu datums: 21.06.2014

Mēs pasūtījām Muffins and More. Dievīgi garšīgi cup-cakes :) Ar viņiem var vienoties par jebkādu variantu un kūciņu dizainu. Uz augšējā stāva, domāju, kūku arī var pasūtīt.
Cik atceros. statīvu kūciņām viņi deva līdzi bez maksas uz kāzu laiku, tikai pašiem gan jāpadomā par smukām salvetītēm vai citu dekoru, ko likt zem kūciņām :))))
https://www.facebook.com/muffinsandmore

Be.Green 19.03.15. 15:55
A
Aurēlija 21.04.15. 11:12 | Kāzu datums: 20.06.2015

Varbūt ir vēl kādi ieteikumi un atsauksmes? :)