Kāzu plānošana
Kāzu galds
Cik daudz uzkodas pie pirma shampaniesha?
Sveikas.
Saku domat, cik daudz vajadzetu pasutit uzkodas pie pirma shampaniesha ta, lai pietiktu uz 50 cilvekiem? Kadas un cik daudz jums uzkodas planotas un uz cik viesiem? Paldies
Man ir tāda pati problēma, bet plānoju katram pa vismaz 3 muffiniem + kaut ko sāļu (vairāk)
Kas Tev bija plānos sāļajām uzkodām? jo pie tā esmu apstājusies.
Un cilvēku skaits identisks.
Varbūt te ir kāda kas var pastāstīt vai patiešām viss tiek noēsts utt?
Sveika!
Mums bija 37 viesi un pasūtījām sāļās un saldās uzkodas - našķīšus konditorejā, no katra pa 1 kg. nelielas uzkodas, bet pietika un palika pāri.
Par mafiniem kaut kur lasīju, ka pietiekot vienam cilvēkam 1,5 mafini. :) Ja tie ir tādi kā mini, tad varbūt vajag vairāk. Es personīgi ar laikam apēstu 1,5 mafinus, ja izsalkums, tad 2. Bet vīrieši varbūt vairāk.
Man ir domāts paņemt kaut kādus pīrādziņus ar gaļu, varbūt sāļo klinģeri. Un kādas saldās arī. Nākošpirmdien iesim uz vienu konditoreju un skatīsimies, kas viņiem piedāvājumā un jautāsim viņiem padomu, cik un ko vajag uz 50 cilvēkiem...
biju tikko draudzenes kāzās. Baigi daudz pie pirmā šampanieša neēdām - pīrādziņi, groziņi un tās konfektes uz kociņa, kas tagad modē.
Kas par konfektēm?
Mums bija 33 viesi. Un sutiju lashmaizites maizites ar galjinjam bija darzenju plate ar merciti. Saljai klingeris aizgaja uz urra ta pat ka maizites, bija grozinjo mazie pilditi ar siera salatiem un maskarpone siera bumbinjas. Kaut kas lidzigs vecrigai tikai mazinsh un pildits ar sieru. Ka ari piradzinji mazie.
Aizgaja viss ljoti labi.
Par daudzumu nemaku teikt jo sutijam pie edinatajiem, bet katra veida bija pa lielai paplatei.
Mēs bijām ar 50 cilvēkiem. Pasūtīju "Topā" lielu saldo kliņģeri un lielu paplāti ar sāļajiem pīrādziņiem/ maizītēm (ļoooooti garšīgi). Pietika , bet mums gan nebija pārāk daudz laika ēšanai.
atbildot inesiiteg - tās konfektes sauc cake pops. Google pilns ar foto ;) Gardas un interesanti var pieskaņot kāzu krāsai un tematikai ;) ,