Kāzu plānošana
Ziedi un dekorācijas
Līgavas pušķis Jelgavā. Kur labāk pasūtīt?
Kur labāk pasūtīt pušķi Jelgavā? Varbūt variet ieteikt kādu salonu?
Vai tiešām neviens nekad nav pasūtījis puķes Jelgavā? :(
ja vajag adresi un tel,raksti veestuliiti!!labprat paliidzeeshu..
veel piebilde man mīļākās puķes ir orhidejas,bet negribēju visu pušķi tikai no orhidejām,tā arī viņai stāstījām...ka var būt arī rozītes un ,ka negribu zaljumus...jaa un krāsa man arī rozā ar lillīgu ļoti patīk..pārējais jau viņas darbs un fantāzija...izdevās perfekti...
varu pateikt kur NEVAJAG- RITā
ļoti skaists pušķis:) Kur Jelgavā ir salons Grieta??? Centos izdomāt , bet kautkā nesanāk. Pati esmu jelgavniece.
Te ir viņu mājas lapa:
http://www1.llu.lv/grieta/kazas.htm
Arī pasūtījām visu salonā Grieta. Par rezultātu spriedīsim pēc 2 nedēļām, taču arī esmu dzirdējusi tikai labas atsauksmes! :))
Mums arī visa floristika no salona "Grieta"! Par rezultātu varēšu pārliecināties jau pēc 2dienām:)
Paldies par informāciju:) Vēl tāds jutājums - kādas aptuveni ir cenas??? JAu iepriekš paldies!!!
Mums summas aprēķinu solīja tikai nedēļu pirms kāzām, jo ziediem cenas mainoties. Laikam pici varēs vairāk pastāstīt.
Jebkurā gadījumā daudz kas atkarīgs no ziediem, vēlmēm un darba apjoma.
Mums floristikas "pasākumu" uzsauc vedēji, tā kā, diemžēl, par cenām neesmu informēta:(
NU cik zinu mans pushkjiitis apm 25-30Ls,nezinu,jo nemaksaaju,bet kopaa ar mashiinas dekoriem,kuru mums bija daudz un lieli,samaksaajaam 140Ls,bet patiesham bija veert maksaat,jo esmu redzeejusi no citiem saloniem Taaaadus garadarbus!!sliktā nozīmē..un vēl naudu noplēš lielāku...
Kā jau rakstīju iepriekš, floristiku pasūtijām "Grietā". Tas bija fantastiski!Zinu, ka man pušķis maksāja 35Ls.