FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Transports

kāzu auto noma Latgalē

L
LiepinaLiga 09.10.16. 21:45

Sveiki, 
Kur Latgalē var atrast skaistu kāzu auto
Meklējo internetā, diemžēl, pirmais lec ārā Daugavpils autonomas salonu piedāvājums ar veciem un jau nobrauktiem limuzīniem. Bet kur ir visas skaistās volgas un čaikas? :) 

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
I
Ilze_K 10.10.16. 08:46 | Kāzu datums: 28.08.2016

Paskaties ss.lv, sadaļā Trasnporta noma - Kāzām un Svinībām. Tad tikai norādi attiecīgo rajonu un skaties vai ir kas piedāvājumā. Piemēram rēzekne un rajons uzreiz Volgu atrod.- https://www.ss.lv/msg/lv/transport/transports-rent/limousines-wedding-cars/filfk.html ;;;;

L
LiepinaLiga 10.10.16. 09:32

Ooo, paldies! Vai no privātajiem nav risks ņemt auto? Domāju, ka viņi visticamāk nepiedāvā nomas līgumu. Vai tomēr? Kāda ir jūsu pieredze, dāmas? 

P
Precos.lv 10.10.16. 09:49 | Kāzu datums: 20.08.2025

Labdien, LiepinaLiga!

Iesakām ielūkoties Precos.lv sadaļā "Kāzu auto noma", kur iespējams izvēlēties dažādu veidu auto Jūsu īpašajai dienai.

Lai skaistas kāzas!
Jūsu Precos.lv

k
kateland 17.10.16. 14:17 | Kāzu datums: 29.07.2017

29678741, skaista volga kāzām un citiem pasākumiem, pati neesmu izmantojusi, bet draugu kāzās bija ok, sī ir no Latgales.

I
Ilze_K 17.10.16. 15:29 | Kāzu datums: 28.08.2016

Mēs ņēmām caur ss.lv, tikai Liepājā. Visas lielās firmas, kas to piedāvā pārsvarā ir Rīgā, un kāzām, kas ir 200km no Rīgas auto ņemt sanāk stipri padārgi (jo jāmaksā par stundām). Mums sanāca tā- skatoties auto no Rīgas tas mums būtu izmaksājis vismaz 500 eur (reāli bija vajadzīgs 12:00-19:00 Liepājā), bet atradām auto Liepājā (arī Volga), kas mums izmaksāja 160 eur ar visu degvielu (bija jābrauc kādi 170km). 

minka5g 04.12.16. 17:06 | Kāzu datums: 19.08.2017

Es arī skatos , ka visas smukās mašīnītes ir Rīgā vai pierīgā un cena senāk astronomiska, jo man svinības būs 200 km attālumā no Rīgas.
No ss.lv man nedaudz bail, jo ir dzirdēti nepatīkami gadījumi.

A
Agnese_F 09.05.17. 11:50

Vecās Volgas, Čaikas u.tml. bieži iznomā paši īpašnieki. Bija pieredze ņemt privāti caur ss.lv - viss bija kārtībā. Zinu vienu džeku, kam ir Volga, viņš no Rīgas, bet brauc pa visu Latviju un naudu rēķina tikai par to laiku, kamēr mašīna ir kāzās (par ceļu nē). Aleksandrs Vellers, var meklēt Facebook'ā; tur kāzu grupās viņš arī mašīnu piedāvā nomai.

A
AigaTo 02.07.17. 15:12

Es Jums meitenes neieteiktu neko ņemt caur ss.lv jo īpāši kāzu vajadzībam. Jā, varbūt lētāk, bet daudz nedrošāk!