FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Transports

Lētu limuzīnu gribu

o
oldforumuser 11.04.06. 15:05

Ļoti vēlos lai kāzās būtu limuzīns varbūt kāds cvar ieteikt lētāko limuzīnservissu ????????

19 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
o
oldforumuser 12.04.06. 14:21

lēts limuzīns nepastāv ...

o
oldforumuser 12.04.06. 15:57

es teicu neviis leets bet gan leetaakais starpiiba takss ir vai 100ls stundaa vai 40lsd stundaa ????

o
oldforumuser 14.05.06. 01:05

leetaakie limuziini ir tie pashi vecie. jo jaunie maksaa min. 190 Ls / 7 stundas. www.car-rental.lv

o
oldforumuser 18.05.06. 14:38

Nu šausmas!!!

o
oldforumuser 30.05.06. 19:48

Leti limuzins var rezervet www.vitus.lv :!: :D 5 stundu laika, par 160 Ls

o
oldforumuser 20.02.07. 11:03

Saprotu, ka gaumes ir dažādas, bet vienalga - šarmuļi skrien pār kauliem, kad tie garie katafalki jaunlaulātos pa Rīgas ielām vadā... Brr. Un ja vēl izrotāti ar baloniem un/vai kaprona lentēm... mmm
Ārkārtīgi gaumīgi un galvenais oriģināli - limo kāzās!
Kad bijām pieteikties pie fotogrāfa(vcs šarmants kungs), viņš mums tā starp citu pajautāja - kāda ta būšot mašīna. Vai limuzīns? Kad purinājām galvu un teicām, ka mums tas neliekas pieņemami, šis nobubināja, ka viņa ilggadīgā pieredze rādot, ka limuzīnus ņemot nabadzigi cilvēki. Ja atbraucot limo, tad esot skaidrs, ka daudz bildes nepasuutiis, visa liekaa nauda iegruusta taas desas nomas naudaa...
Tas tā - proza

o
oldforumuser 20.02.07. 11:17

lai ari man limo nepatiik, tomer INGAS! --> nabadziba nav netikums :evil:

o
oldforumuser 20.02.07. 11:26

1. Ne es to teicu. Pārfrāzēju onku.
2. Runa ir par izdevumu samērīgumu. Ja naudiņas tā pamazāk, tad kāda suņa pēc izgrūst vērtīgos sūri grūti pelnītos latiņus par pāris stundu braucienu šajā tehnikas pārpratumā?!

o
oldforumuser 20.02.07. 11:31

Jā, man arī tas liekas muļķīgi..
Labāk tad nopirkt dārgākus un smukākus gredzenus, kas paliks uz visu mūžu vai izvēlēties kā savādāk iztērēt tos latus, kas spiež maku :)
Turklāt gan jau kādam draugam vai radam ir kāda no tagad populārajām amerikāņu ģimenes mašīnām, kuras man liekas, arī ir pietiekami ērtas un lielas. Mums tāda ir, un izmantosim kāzās savu mašīnu un par velti :) Nu tikai papušķosim.

o
oldforumuser 20.02.07. 11:32

Vēl pie iepriekš teiktā - onka jau to vērtē no savām pozīcijām (savas rūpalas) - prosto ievērojis, ka tad cilvēki no viņa pirks pakalpojumu par mazāku ciparu kā gribētos...
Vot i viss. Viņa novērojums.
A man pašai nenāk ne prātā pārmest naudas trūkumu vai taupīšanu. Esmu pati to izbaudījusi līdz mielēm un zinu, cik draņķīga sajūta ir tad, kad ziemā naudas trūkuma dēļ jāstaigā gumijas zābakos vai filčos..

o
oldforumuser 20.02.07. 12:52

Mums gan būs limo!!! Un attaisnojums tikai viens - lai vietas ir man, līgavainim, manai kleita, vedējiem (lai šie arī var atpūsties un nav vedējtēvam vēl jāstreso par auto vadīšanu) un fotogrāfam. :D Ideāli, ne???

o
oldforumuser 20.02.07. 13:08

man arī un vēl dēliņam vietas ir!
gan jau 10 vietīgajā salīdīsim!

o
oldforumuser 20.02.07. 13:33

tas "onka" droši vien ir Gunārs no tā foto salona VEF rajonā, ne?:) tas ir labs kadrs:)

o
oldforumuser 20.02.07. 15:49

TAPETEI
:lol: :lol:
jap. Tas pats. Kā iz ulmaņlaikiem....
Tev ir bijusi darīšana ar viņu. Kāda pieredze?

o
oldforumuser 20.02.07. 15:52

pieredze laba. tiešām interesants cilvēks. bildes ļoti dārgas, bet ir jau arī superīgs rezultāts, par ko maksāt.

o
oldforumuser 20.02.07. 15:56

es skatos , ka tavs datums akurāt 2 nedēļas pēc manējā:)
Mums dikti patika viņa studiju bildes un bijām jau sen uzmetuši aci viņa studijai.
Vienīgais, ko nepajautājām bija, vai var dabūt digitālā formātā arī taas bildes?Nezini gadījumā?

o
oldforumuser 20.02.07. 16:26

tapete! iedosi arii salona nosaukumu? ;)

o
oldforumuser 20.02.07. 18:29
M
Mazulis 20.03.07. 13:02 | Kāzu datums: 01.09.2007

Pārdodu rezervāciju retro limuzīnam Royal Excalibur (www.limolux.lv) šī gada 1.septembrī

Mums rrezervētas 12h, kas maksā 390 Ls, bet gan jau ar viņiem varēs vienoties par mazāku stundu skaitu....