Kāzu plānošana
Transports
ar ko auto rotā ziemā?
precēsimies decembrī un esam nedaudz apmulsuši - ar ko ziemā rotā kāzu auto? ja mīnusi tad vēl tā - sasals un būs kāz dzīvas.
trakākais, ja ir daži grādi plusā - paliks brūni tie ziedi.
nu ne tach, kaa tad tu domaa tiem kas +30 precaas, pukjiites ir smukas taapat, parunaa ar floristu tas tev pastaastiis siikaak :wink:
runāju ar puķu tirgotāju un tā viņa stāstīja par to, kas notiek ar puķēm. karstajā laikā puķes varbūt ieliek mēģenēs, lai nenovīst, bet ziemā ta neko nevar izdarī, netīs jau papīros. bet tiešām jāuzjautā floristam.
bet vai nav tā, ka ziemā puķes neliek uz mašīnām?
es domaaju ka kaazu auto rotaa ar pukjeem, gan ziemaa gan vasaraa!!! buus labs florists nekas tiem ziediem nenotiks, ja kompoziicija buus kvalitatiivi uztaisiita!!! var jau arii ar baloniem rotaat, bet tie gan aukstumaa var netureet un nebuus arii tik smuki kaa ar ziediem!!! :wink:
Man liekas ka par to vajadzēja domāt ātrāk. Es noteikti negribētu precēties ziemā jo ir auksts citreiz pat slapjdraņķis. Ar viesiem arī grūti nevar pat ārā smukas bildes uztaisīt, rotājumu izvēle arī ierobežota :cry:
Man liekas ka jāizvēlas kāda alternatīva dzīvajiem ziediem neticu, ka tie izturēs tādos laika apstākļos,bet labāk jau aprunāties ar floristu.
piekrītu, ka vasarā ir jaukāk. bet mums ar līgavaini svarīgāk ir pats kāzu fakts, gribam būt kopā un negribam gaidit, ja tāpat jau dzīvojam kopā. Vēlamies veidot ģimeni un neredzam iemeslu, kāpēc , lai to darītu jāgaida vasara.
Hei, piekrītu precībām ziemā! Pati precēšos janvārī vai februārī. Un tas viss tāpēc, ka bildinājumu saņēmu jūlijā. Un gadu gaidīt... nu... piedodiet... tas ir nedaudz par daudz! Turklāt ziemā forši, ka var lidot kāzu ceļojumā uz siltajām zemēm - domājam vai nu Karību salas, vai Indiju, vai ko citu dienvidu puslodē. Savukārt vasarā tepat Latvijā ir forši un diez vai gribas kaut kur braukt. Nu vispār kopumā - domāju, ka forši gan ziemā, gan vasarā. Jā, bet puķes uz mašīnas - tas man ar būs kaut kā jāizdomā! ;)
Es savējo rotāšu ar baloniem. Manai draudzenej kāzās bija..Nu ļoti smuki. Zvanīju uz firmu neatceros ka saucās , bet laikam Dekori. 7213060 :lol:
iedomaajos, ka var tachu arii dekoreet ar maziem aaboliishiem, siipolinjiem. Gan jau ka var pasuutiit lai izveido sirdi no aaboliishiem. Kraasaini un skaisti.
mēs beigās rotājām ar ziediem, jo ziema vēl nebija sākusies :)
APSVEICU BITE!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Nu padalies iespaidos, kaa viss izgaaja???? :wink:
ai, bija dikti labi!!!
mēs jau ar netaisījām mega lielās kāzas. bet viss bija ideāli, nākamā dienā ar vīriņu pārrunājām un brīnījāmies. laiks bija ideāls - ārā nesala žaketē, iekšā nebija karsti kleitā, saulīte spīdēja. ceremonijas laikā es tā īsti vēl neaptvēru, kas notiek, arī pēc tam kādu brīdi vēl biju bishk izbijusies, bet, kad naktī viesi aizgāja, mēs bijām tik laimīgi un tā joprojām esam:) secinājums - precēties ir forši, bet vēl foršāk ir pēc tam... arī pētījumā par laimi bij rakstīts, ka ieiešana laulības ostā palielina laimes sajūtu vairākas reizes:) galvenais nevajag pārāk stresot iepriekš - ka neuzmetas pumpas, kosmetoloģe teica, ka daudzām līgavām tā notiek iz stresiem :(.
PS PALDIES PAR SVEICIENU!
novēl Jums tikpat forši lai viss izdodas!
Liels prieks par Jums!!!! :wink: Lai turpmaak veicaas un laime ar Jums it visur iet roku rokaa! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: