Kāzu plānošana
Transports
Limuzīns no Limostar
Vai kādam ir pieredze? Tā cenu starpība liekas biku pa lielu, lai nešķistu neparasti... :roll:
Pagājšnedēļ noslēdzām līgumu.Limuzīns, skaists, vienkāršs, bez kaut kādiem navarotiem. Iekšā ir gaismiņas, uz griestiem un salonā, ir glāzes, nu vienvārdsakot nekas par daudz un nekas par maz. Vietas 8 cilvēkiem. Tik lēti ir, jo pats īpašnieks ir arī pats šoferis(es tā domāju), respektīvi, viņam nav jāmaksā alga šoferim, tātad cenu sastāda pats limuzīns un benzīns. Nu ļoti forši mums iznāk 7 stundas Ls190 :)
...man šķiet, ka limuzīnu cenas ir atkarīgas no datuma, kurā precies. Man piemēram par 5stundām uz 07.07.07 paprasīja 200Ls+benzīnu...bet tas jau arī atkarīgs no firmas...
Izklausās pasakaini! Mums par 7 stunām paprasīja 420. Bet ko ta lai dara, ja viss cits jau aizņemts???
Nu PALDIES, par tādām cenām es labāk ar riteni braucu.:))
šausmas. 420 Ls maksāt... man tas liekas par traku...
Hmm, ja man būtu tie liekie Ls 420, tad limuzīns jau nu gan nebutu tā lieta, kur es to iegulditu. Tādā gadījumā es labāk to naudiņu ziedotu, kam nu tajā brīdi tā būtu visvairāk nepieciešama(pilni laikraksti ar aicinājumiem palīdzēt)! Vai Tu nedomā, ka tas Tev sniegtu lielāku gandarījumu, ja limuzīna vietā būtu izvēlējusies vienkāršāku automašīnu, bet pārējo summu ziedotu labdarībai? ;) Tas tā - viela pārdomām! :)
Ilzīte, kurā datumā tev kāzas?
Pilknībā piekrītu Angel_Signs. Ja tiešām nauda maku spiež, tad labāk padomā par labdarību. Uzdāvini šo braucienu limuzīnā bērnunamu bērniem...
Nesaprotu kāpēc nevarētu savā īpašajā dienā vienreiz mūžā izmantot izdevību un izbaudīt braucienu limuzīnā? Mums ar` būs līmo un naudiņu bērnu nama bērniem es varēšu ziedot jebkurā laikā visas savas laimīgās dzīvītes garumā! Vai tad tā nav?
Nevien jau netiek nosodīts. Cilvēkiem ir iespējas izvēlēties pēc vēlmēm un iespējām.:)) Lai jums labi braucas!
Nu tieši tā
Nu, jā, vnk runa iet par to, cik racionāli mēs spējam tērēt naudu! Vai mēs esam gatavi tērēt jebkādu summu stereotipu vārdā? Limuzīnu īpašnieki pelna milzu summas uz šādu cilvēku rēķina! Cik svarīgi/nozīmīgi ir piebraukt ar limuzīnu pie baznīcas? Vai tas mainīs Tavu tās dienas noskaņojumu, ja pie baznīcas un mazajā ceļojumā Tu dosies vienkāršākā automašīnā? Ja tā summa par limuzīna nomu nebūtu tik uzpūsta, o.k., tad arī man tas liktos pieņemami! Vnk, ir tik daudz lietu, kur Tu vari naudu ieguldīt, piem. - sagādā savam līgavainim vai sev dāvanu par kuru jau sen esi sapņojusi, ja labdarība Tevi īpaši nesaista! Starpcitu, tāpat kā ziedot, tā arī braukt ar limuzīnu var katru dienu, kā te daža laba izteicās! ;)
par Limuzīniem...
man vispār nešķiet skaisti ,ka kāzu mašīna ir limuzīns..man pašai vairāk kādu vecāku mašīnu-retro!!Ļoti skaisti un eleganti..bet gaumes jau protams daudz un dažādas..
Vot tas ir to vērts!!! Šādu mašīnu es arī gribētu, tikai par saprātīgu summu:)) Vai arī kādu veco labo Amerikāņu auto.
Jā un pusceļā tā sabrūk...;) Mēs ar no sākuma skatījāmies uz šīm skaistulēm, bet uzzinot no meistara, ka līdz mūsu kāzu vietai varētu arī neizvilkt visas dienas garumā, atteicāmies no šīs domas. Bet limuzīnu paņēmām ne jau tādēļ, ka tā būtu uzpūsta modes lieta, bet racionālu iemeslu dēļ - lai pietiek vietas mums, vedējiem, fotogrāfam un kāda vieta vēl pāri paliek!
Tagad populārajos amerikāņu ģimenes auto ir 7 vietas, kas ir pilnīgi pietiekoši visām iepriekš uzskaitītajām personām. Mums tāda ir, un izmantosim savu mašīnu un par velti. Tikai izpušķosim.
Vot tiešām nesaprotu, kapēc nevar paņemt normālu biznesa klases Audi, Mercedess vai BMV utt? Lētāk un ērtāk... bet ne jau 420ls par dažām stundām ar to garo vāģi!! Manuprāt tas ir perversi.
Mēs, piemēram, sarunājām no draugiem Jaguāru. Skan jau glauni un izskatās arī šiki, bet īstenībā nemaz tik traki nav. Un par velti. Za to skaidri zināms, ka ir klimata kontrole, kas vasarā nav mazsvarīgi, CD atskaņotājs u.c. ekstras. Un jāstumj uz viesu namu arī nebūs :)
Bet galvenais gaumīgi.
Nu lūk, tas jau ir normāli! :) Limuzīni vairs nav tāds retums, ka būtu jāuzskata par extru, tomēr nomas cenas turas extru līmenī! Pirms 5 gadiem arī es, iespējams, būtu izvēlējusies limuzīnu, tagad ir citi laiki - cita situācija. Limuzīns vairs nenes elegances plīvuru, vnk masu prece, ja runājam par kāzām! Kārtējais garāmbraucošais limuzīns jau sāk raisīt asociācijas ar kādu zināmu seriāliu par tēmu: "Burkā rezidence, namamāte klausās" un ar visu no tā izrietošo lētuma piegaršu! ;)
Angel _ Signs
Tev žetons