Kāzu plānošana
Transports
Zirgi
vai kāds zin cik aptuveni izmaksātu zirgi ar pajūgu vai karieti? nekur internetā nevaru atrast cenu
Var gan atrast - tikai jamekleee... :D
----->>>>>
LĪGAS BĒRZIŅAS ZIRGU NOMA IEPRIEKŠ PIESAKOTIES PA TĀLRUNI, PIEDĀVĀ:
IZJĀDES, apmācība instruktora pavadībā, Ls 5/h.
MARŠRUTI, TAKAS izjādēm Beberbeķu dabas parkā un pie ezera - skaisti visos gadalaikos!
JĀŠANAS SPORTA APMACĪBA trenera vadībā, Ls 7-5/h.
KAMANAS, RAGAVAS - iespējami izbraukumi, Ls 10/h.
SNOVBORDS aiz zirga! Pēc vienošanās.
PALĪDZĪBA ZIRGA IEGĀDĒ
VARAM PIEDALĪTIES FILMĒŠANĀS u.c. MASU PASĀKUMOS, IZBRAUKUMOS, SVINĪBĀS.
CARNIKAVAS JĀŠANAS SPORTA KLUBS "VENTAS" Rīgas rajona Carnikavas pagasts, mājas "VENTAS" pie stacijas Gauja PIEDĀVĀ
IZJĀDES gar jūru un ezeriem, Ls 5/h
VIZINĀŠANU pajūgā, Ls 10/h
ĀPMĀCĪBU jāšanā bērniem (Ls 4 nodarbība) un pieaugušajiem (Ls 5 nodarbība)
INDIVIDUĀLUS TRENIŅUS bērniem jāšanas sportā
TŪRISMA PĀGĀJIENUS ar zirgiem 1-3 dienām
DALĪBU DAŽĀDOS SAVIESĪGOS PASĀKUMOS - pajūga, eskorta pavadību masu pasākumos, kāzās, kristībās u.c. svētkos
Adrese: Rīgas r., Carnikavas pag., Gauja, "Ventas"
Telefons: 6768873, 9688946
LĪGATNES ZIRGU NOMA Tītmaņos, Gaujas Nacionālā Līgatnes dabas parkā
IZJĀDES, līdz 12 cilvēkiem, cenas Ls 5/h, Ls 3/30min. Ls 1/aplis. Dienā varam apkalpot 250 cilvēku!
PONIJS maziem bērniem, aplis Ls 1
PAJŪGA aplis organizētām skolnieku grupām, Ls 0.50
RATI, Ls 2-15 atkarībā no maršruta
KAMANAS, Ls 2-15 atkarībā no maršruta
KĀZAS un CITAS SVINĪBAS, dalība Ls 20-25
KĀZU UZVEDUMS ar "čigāniem" Ls 10
REITTERAPIJA - ārstniecība zirga mugurā, Ls 2/nodarbība
MAZO RAGAVIŅU SKIJORINGS - iespējams vienoties!
Adrese: Cēsu r., Līgatnes pag., Skaļupes 2-3
Telefons: 9120389
shie te bija popularakie, bet ir vel jurmala, cesu raj, madonas raj.... utt... :D ceru ka info noderees!!!! :wink:
a kur tu to visu atradi ? nevari iedot saiti? jo man vairāk jau interesētu madonas rajons un jēkabpils rajons. bet paldies par info es tagad aptuveni zinu cik maksā :*
www.e-picnic.lv/build/?id=100007
luuk seit es atradu... :D es vienmer visu atrodu caur google :wink: :D
ja jau tu visu atrodi, es nevaru atrast tieši Kekavā!atradu Agates bet neder viniem nav pajūgi!es gribu tikai no pagrieziena pie KEKAVAS VISTĀM lai limo nav jāgroza...visu celu zirgus žel...vasara karsti...
kāzu pasākumiem vienmēr laipni lūdzam!!!!
Pirm kekavas ir" Darzinu stallis".Un tur blakus ari smuks viesu nams "Kāli"
http://darzini.webs.com/kazasunsvetki.htm
No Rigas 15 km.Pagrieziens uz kekavas putnufabriku,(kekavas putnu fabrikas logo uz cela Riga-Bauska)
Sveiki!
SIA "Jautir zirgi" piedāvā zirga pajūga pakalpojumus Jūsu izvēlētā vietā. Cena 50 Ls par pirmo stundu + 20 Ls par katru nākamo.
Atrodamies Kokneses novadā.
Ir iespēja saorganizēt ka līgavainis atjāj zirga mugurā un citas atrakcijas.
Ja interesē zvaniet mob.tel. 29150887 vai rakstiet jautriezirgi@inbox.lv.
Ja tās cenas tiešām ir reālas, tad kur jūs bijāt agrāk!!!??? Pārraku internetu un apzvanīju n-tos pakalpojumu piedāvātājus. Rezultātā samaksājām 200 Ls par 15 min braucienu zirga pajūgā. Man tas šķiet nenormāli dārgi, bet mums nebija variantu, jo tas bija sens sapnis - pie viesu nama piebraukt ar zirdziņu.
Sveikas! Tikko izlasīju ziņu, ka tiek meklēts zirgu pajūgs Ķekavas pusē un ap Rīgu. Varu palīdzēt, jo nodarbojamies ar šādu pakalpojumu sniegšanu . Atrodamies Ķekavā, virzienā uz Plakanciemu. Braucam ar vienu zirgu un cenas ir :
Ķekavas pusē ja jāved uz tādiem viesu namiem kā ''Kāli'', ''Līgas'' un uz tiem, kas atrodas Daugavas krastā , tad 50 Ls ( ietverta pušķošana. Tās krāšņums atkarīgs no gadalaika).
Ja jābrauc , lai zirgu un ratus aizvestu ar transportu, tad tas ir 80 - 100 Ls. Piemēram, Rāmavas muiža būs 80 Ls.
Rīgas pilsētā nevizinam, jo ir vajadzīga atļauja.
Mans telefons : 29400521 Zane
Mees plaanojam braukt fotografeeties uz Vidzemes juurmalu pie Sarkanajaam klintiim. Nevaru iisti saprast kaada zirgu saimnieciiba tur ir tuvaakaa, kas iziireetu zirgus.
Varbuut kaads var ieteikt?