Kāzu plānošana
Transports
Mašīnas ziedu dekors
Meitenes, vai kāda var pateikt cik izmaksā ziedu dekors (vienkāršs un elegants, nevis floristikas šedevrs) limuzīnam. Mani tikko "iepriecināja" ar cenu 130 Ls, pie tam tas nav Rīgā.
Man jau tas izklausās neticami dārgi. Nesen sarunājos ar savu floristīti un tā solīja + - 30 LS pieņemu ka līdz vasarai vēl gan cenas pacelsies.
Es jau ar kaut kā rēķinājos ar tādu summu.....
Mums Valmierā solīja pa apm. 50 Ls, par Rīgas cenām gan nezinu, ja 130 Ls, tad jau baigi appušķotai tai mašīnai jābūt:)))
a es gribu ozola pīni pār "kapotu" un kādu lentīti...
māsas kāzās tādu uzlika vienā tiltā!
ozolus savāksim paši un gan jau kāds savējais uzpīs!
Man Rīgā pazīstama floriste teica, ka vasarā, kad puķes ir lētas var rēķināties ar 30Ls..bet tas jau esot grezni..cena 130,, manuprāt ir no fantastiskas pasaules
man floriste Rīgā teica, ka cena varētu būt ap 35 - 45Ls! cena atkarīga no ziedu izvēles... 130 Ls tas ir par traku!!!
Man solīja tā līdz Ls 30.
man ar visiem pušķiem - 2 man, 2 vecākiem, līgavaiņa piespraude un mašīnas dekors kopā 120-135ls.Uzskatu,ka tas ir normali, jo ne tā cena ir tas svarīgākais, bet lai tas pušķis iztur visu dienu un lai mašīnas dekors arī nākamo dienu.
Mums vītne pār kapotu (V veidā) limuzīnam 40 Ls
Tas atkarīgs, kāds ir rotājums, jo pagājušo gad taisījām V veida vītni pāri visam kapotam no mazītiņām krūmrozītēm, un tā kā bija ļoti daudz ziedu un arī vītne tika pīta veselu dienu, lētāk par 200 Ls neiznāca.
Ja ir vienkāršs autokārs (oāze ar piesūcekni) tad vairāk par 40 Ls nevajadzētu sanākt, bet arī atkarigs no ziedu veida un daudzuma
Nu 120 ir nenormāla summa,mēs oktobrī bijām vedēji un tad mašīnai priekšā bija skaists pušķis,aizmuurē uz spoilera jauks pušķis,pie spoguļiem un līgavas pušķis+ziedi vecākiem+2 piespraudes izmaksāja 60 ls.
jelgava- 35lvl.
Šodien sarunājām ziedus arī mēs. Mums paprasīja 60 Ls - Tajos ietilpst mans līgavas pušķis, viltus pušķis mešanai, līgavaiņa piespraudīte, mašīnas dekors un ziedi vecākiem.
es interesējos kada kāzu salona - teica, ka rotajums mašīnai maksās 35 Ls....
Man kallām tie kāti nevisai patīk. Labāk būtu, ja ziedi būtu ne tikai pie loga, bet arī otrā galā, bet tikai kā to uztaisīt! :)
man draudzene ssodien uztaisiija kaazu dekoru massiinai ar lilijaam un sarkanaam maartinjrozeem par 26 ls, dikti skaisti, domaaju cena arii maza..runaajaam ar vinju,ko vareetu par 130 ls izdariit-vinjas atbilde bija,ka vareetu visu massiinu noklaat ziedos..:D un veel jaaskataas,ka vasara sezona ziediem-augustaa piemeeram kallaam un rozeem, tad leeti ir..taa kaa florists nu dikti daudz sev panjem par darbu..:) iesaku mekleet citu massiinas dekoreetaaju..
kallas jau nu noteikti nevar likt otrādi, jo tad jau aplauzīs ziedus.... un domāju, ka tas ir tads tīri labs variants, jo tad zem ta folija - galos, var paslept meģenites un ziedi saglabasies visas dienas garumā svaigi.... =)
Bet ar neliekas, ka 130 Ls ir normāla cena par dziviem ziediem.... Iedomājieties, kas ar ziediem notiks, ja taja diena līs.... tad jau tas dārgais prieks būs tikai vienais stundai !!!
Mums Dobelē, paprasīja 50 Ls par līgavas pušķi, līgavaiņa piespraudīti un mašīnas dekoru.