Kāzu plānošana
Transports
Kāds bija jūsu kāzu auto?
Meitenes, kāds auto Jūs veda skaistajā dienā?Un cik maksāja?
Ooo jā, to rozā busiņu esmu arī bildēs pamanījusi. Feins ;) tādu labprāt, bet ja dārgi sanāk, tad labāk citur to naudiņu ieguldīsim. Cik tur vispār iekšā vietas ir?
Mēs sākumā gribējām ar savu mašīnu, bet beigās izdomājām, ka būs pa maz vietas mums pieciem (mēs+vedēji+fotogrāfs), līdz ar to beigās paņēmām rozā retro busiņu, gan baigi to nerotājām, tikai ar košām lentēm, jo busiņš jau pats par sevi ir ļoti spilgts. Sanāca gan padārgi, bet nenožēloju, tas radīja mūsu vintage stila kāzām papildus rozīnīti ;)
Mums būs mūsu pašu Volvo V50. Vienkārši abiem auto liekas visnebūtiskākā kāzu sastāvdaļa. Tas ir tikai transportlīdzeklis.
Kāzas tikai plānojam nākamvasar, bet jau tagad zinām, ka auto ganlielu naudu netērēsim. Tā noteikti nebūs tā lieta, ko pēc gadiem atcerēsimies ;) Labāk vairāk samaksājam par to, kā paši izskatāmies un viesu nama īrei + fotogrāfam, lai saglabā atmiņas ;) Vispār ļoti ceru, ka saplānosim tā, ka ļoti lieli gabali nav jābraukā.
Mums bija zaļš 1974.gada Ford Gran Torino.
Par izmaksām neko nezinu, jo tā bija dāvana no krustvecākiem.
Bijām sajūsmā gan mēs, gan daudzi no vīrieškārtas viesiem :D
Meitenes, šo diskusiju vajadzētu atkal atdzīvināt un dalīties ar aktuālo informāciju!
Rakari-varbut vari padalities ar kontainformaciju,masinas nomai.
Nu tad mums šoferīts mazliet salielijās :D Varbūt tāda kompletācija vai kā.. man jau patiesībā vienalga :D
MissMe - kontaktus nezinu, jo auto gādāja vedēji, bet zinu, ka tas auto ir atrodams ss.lv
Mums ar kāzās bija Cadiliac Escalade. Mums bija garā versija un Rīgā vien esmu redzejusi vēl 2 bez mūsejās, tā, ka tādas tomēr pāris LV ir.
Vai jūs, lūdzu, varētu iedot kontaktus tam Cadilliac Escalade? :)
Mūsu auto bija pelēks jaguārs ;) Neizmaksāja neko, jo to aizņēmāmies no viena radinieka
Tad jau mums bija līdzīgi/vienādi :) Jums bija garā vai īsā versija?
Mums vedēji sarūpēja auto - Cadiliac Escalade
Kāzu auto bija dāvana no vedējiem, un tā marka līdz kāzu rītam būtu noslēpums! Vedējmāte auto pasūtīja nākamajā dienā, kā uzaicinājām viņus par vedējiem - t.i. kādus 6 mēnešus iepriekš pirms kāzām. Vēl ar auto šoferi pat vienu reizi viņi tikās, un dienā pirms kāzām sazvanījās.
Taču, kad kāzu rītā auto kavēja, pēc īsas nogaidīšanas vedējiem mēģinot šoferi sazvanīt tas neizdevās. Tad kaut kā tika noskaidrots, ka auto nebūs, jo šoferis ir Igaunijā un it kā sajaucis kāzu datumus.. Vedējmāte izmisumā. Es gan tajā brīdī mājās uzzinot, ka nav auto, teicu, ka man vienalga, varu braukt kaut ar autobusu, tikai ar mikriņu negribētos :D Bet nu mūsu vedēji bija tik perfekti, ka rekordātros tempos tika atrasts jauns auto, kas vēl atbrauca ar iepriekšējās dienas rotājumiem (kas tika pārmainīti uz pareizajiem tikai pie manas mājas, bet es to, protams, nemaz nemanīju), viņi uz 100tiņu nesās man pakaļ, un galu galā nokavēja tikai kādas 10 minūtes no plānotā laika, kas nekādas problēmas neradīja!
Auto, gan sākumā radīja nelielu pārsteigumu ar tā izmēriem, taču, kad izbaudīju cik tajā ērti iekāpt (durvīm atveroties izbīdās speciāls slieksnīts) cik vietas ir manai kleitai, kad uz fotosesiju siena laukā mums ieved iekšā, jo aizbrist slapji, un vēl un vēl daudzi plusiņi. Turklāt tāda mašīna ir vienīgā Latvijā! Un tas ir Cadillac escalade! :)
Mums bija Peugeot 607 šampanieškrāsā, maksā 30 Ls - uz dienu + degviela 10 Ls.
Mums bija Hummer, bildīti nevar pievienot :(