Kāzu plānošana
Transports
mekleju baltu retro auto!!
Ļoti gribetos atrast baltu retro auto tadu ka Chaika,Volga.u.c..!Ja kads zina jelkadu informaciju ,kur tadu varetu noiret,ludzu,ludzu atrakstiet!!!
Dažādu krāsu un veidu retro auto modeļi kāzām atrodami - Kāzu auto nomas sadaļā
Arī mana lielā vēlme kāzu dienā braukt ar baltu retro auto un arī labprāt dzirdētu, kur tādu noīrēt! Varbūt kāds zin Valmieras pusē cilvēciņu, kam ir šāds auto?
http://www.oldcaptain.lv/lv/antique_cars.php Noteikti pazvani un apjautājies!!!!:)))
www.motormuzejs.lv viņi arī izīrē retro auto!:)
Cadillac Fleetwood Sixty Special Brougham, 1973. gads
tepat precos.lv, vienkārši super mašīna, un atrodas Līgatnē
Baltu čaiku arī pati meklēju.Ir viena bēšīga, bet krāsa galīgi nepatika.
Baltu retro auto var atrast limolux.lv. Maksā gan diezgan, bet salīdzinot ar citiem kāzu auto- nav tik traki.
Old Captain retro auto ir tikai muzeja eksponāti, nav ne tehniskā izieta, ne reģistrācijas apliecības ... arī Motormuzejs vairs neiznomā mašīnas...
šodien runāju ar tēti par šo tēmu
bet tā kā viņš gatavojas auto pārdot, īpaši negrib uz vasaru sarunāt neko, jo ja uzrodas pircējs, kurš negrib gaidīt, tad sanāk, ka nevar pārdot, jo nevar taču jaunajam pārim atteikt, ja sarunāts
bet, ja kādai ļoti gribās, uz maiju jau nu noteikti viņš piekristu vai uz jūniju, vēlāk gan ne ...
par motormuzeju, tākā mans tēvs tur cītīgi darbojas, tad zinu, ka auto viņi paši neizīrē, bet viņiem ir kontakti no tādiem pašiem privātīpašniekiem, kā mans tēvs, kuriem pieder visas tās vecās mašīnas, varbūt, ka var sarunāt, ka iedod kontaktus
bet
varbūt, ja kādai interesē kas konkrēts un nevar atrast, sakiet, uzjautāšu tētim, vai kādam no viņa kluba biedriem nav, kurš piekristu, varbūt varētu tad kontaktus iedot
bet taisnība ir inly - daudziem nav skates izietas :(, tāpēc arī nebrauc kāzas vest :(
te dažas bildes iedvesmai :)
.......... aizej uz motormuzeju ,tur vienmeer paliidz atrast kaarotaas mashiinas saimnieku ............ !