FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Transports

Transporta organizēšana

a
antrons 30.03.08. 16:11 | Kāzu datums: 02.08.2008

Kā noorganizējāt viesu nonākšanu no ceremonijas uz svinību vietu. Es domāju te vairāk par vecākiem un vedējiem. Vinji noteikti gribēs iemalkot kaut pāris glāzes šampīša un nevēlēsies sēsties pie auto stūres...
Tas pats arī ar fotogrāfu, filmētāju, kāzu vadītāju...

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
p
pekainite 30.03.08. 18:17

Man jau gan liekas, ka "šoferīši" līdz viesu namam mierīgi var iztikt arī bez alkaholisko dzērienu iemalkošanas, arī paši, iespējams, līdz viesu namam tik Mežezeru dzersim, jo man acis baig iātri nodod, ja esmu kaut nedaudz iedzērus,i un nebūs skaistas bildes...
Vecāki brauks katrs ar savu mašīnu, jo jāved arī vecvecāki un mūsu mazie, varbūt vēl kāds, par to viņiem nebija nekādu domu, ka vajadzētu iedzert arī dienas laikā, filmētājam, fotogrāfam tā ir darbadiena, viņi arī brauc katrs ar savu auto un, domāju, alkoholu nelieto, vadītāja, ja grib šampja glāzi, varēs iedzert, jo viņai pie stūres nebūs jāsēž... nu tā kaut kā..
Iesākumā par transporta organizēšanu bijām domājuši, jo vairāki cilvēki ir bez mašīnām, bet tad paskaitījām, aprunājāmies un sapratām, ka tādu nav nemaz tik daudz (mūsu vecvecāki un divi draugu pāri) un sarunājām kas ar ko kopā brauks, piem., mūsu vecāki ar mūsu vecvecākiem, kopīgie draugi, kas arī savā starpā ir draugi arī kopā pa 2iem pārīšiem mašīnā un vairs tāda problēma mums nav :)

i
incis3 30.03.08. 20:49

ja nav zeel naudinjas, var pa smuko - ir taads autobuss, kas uztausiits prieksh balliiteem - saucas riga-partybus.

m
melisa 31.03.08. 13:07 | Kāzu datums: 09.08.2008

ss.lv var atrast autobusu par 20 ls/h

m
montha 31.03.08. 13:16 | Kāzu datums: 15.08.2008

Mēs ar štukojam par autobusi, daļa viesu saka ka nevajagot, bet man tas lielākais uztraukums ir par to kā 2 dienā viesi nokļūs mājās. Tā kā viesu nams jāatbrīvo samērā agri, var gadīties, ka kāds lstīgāks svinētājs vēl var nebūt stūrētājs. Pie tam autobuss arī no organizatoriskā viedokļa ir baigi OK,lai visi jau pirms balles var sapazīties, pirmās spēle uzspēlēt u.t.t.

a
antrons 31.03.08. 13:38 | Kāzu datums: 02.08.2008

nu jā- es ar aizdomājos par to nākamo rītu, kad daudzi tiešām tik ātri vēl nevarēs sēsties pie auto stūres... ss.lv tiešām var atrast izdeviigus risinājumus :)