FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Transports

Auto rotājumi

g
glii_ 28.05.08. 10:44

Ljoti iepatikaas shiss kaazu auto rotaajums. Varbuut sheit ir kaads zinosh profesionaalis kaa taas pukjes piestiprina pie auto, lai braucot neaizlido?

Man vnk liekas, ka shaadu rotaajumu var uztaisiit arii pats, ka nav obligaati jaaved pie florista.

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
pucci 28.05.08. 10:48

es nezinu...neesmu profesionāle, bet cik zinu, salonos ziedu piestiprina ar speciāliem lipekļiem un katram ziedam ir kapsula lai tas nenovistu...
mājas uztaisiit laikam butu pagruti ko tadu!

a
amnesia 28.05.08. 10:54 | Kāzu datums: 23.08.2008

es varu iedomāties tikai peisūcekni pie katra no tiem ziediem

bet vispār kas šitāds nav redzēts -- prikolīgs, ja tādā stilā kāzas, kamdēļ ne :D :D

D
Digna 28.05.08. 10:56 | Kāzu datums: 01.09.2007

Apakšā ir tāds lipeklis (ja pareizi atceros līdzīgs kā dažiem dvieļu pakamaramajiem). Grūti teikt vai Tev pašai tā sanāktu. Iesaku nopirkt to lipekli (jādomā ka ziedu salonos var) un ar vienu puķi pamēģināt vai sanāk pašai pievienot pie tā puķes un vai sanāk pielīmēt pie mašīnas, ja viss sanāk, vēl izbrauc kādu gabaliņu un tad jau redzēsi :)

Pēc skata jau neizskatās nekas sarežģīts :), bet nu... neskati vīru no cepures :)

i
inly 28.05.08. 10:59

Ar ūdensrozēm būtu daudz smukāk :) , bet nu tas tikai uz pavisam mazu brītiņu....

s
sauljux 28.05.08. 11:00

Mēs ar tādu pat rotājumu noskatījām :))
Domāju, ka jāaizšauj pie kāda florista jāapjautājas, cik jauka tā ideja vai ne :))

s
sauljux 28.05.08. 11:01

Kurā mēnesī plānojat kāzas?

i
inly 28.05.08. 11:03

Kaut ko līdzīgu esmu redzējusi, tanī gadījumā gan bija pār kapotu pārvilkts zvejnieku tīkls un puķes pie tā kaut kā piestiprinātas

g
glii_ 28.05.08. 11:30

augustaa... iespeejams, ka tad buus pagruuti dabuut saules pukjes, bet domaaju, ka shaada veida var veidot no jubkuras pukjes ar lielu galvu :)

Ideja baigi smuka... es ljoti negribu uz auto to lielo pukju gubu, jo man shkjeit jo vienkaarshaakaak, jo interesantaak.

s
sauljux 28.05.08. 11:38

Mēs arī augustā :))
Gluži manas domas - jo vienkāršāk, jo gaumīgāk :))

aginja 29.05.08. 22:50 | Kāzu datums: 01.05.2008

starpcitu, cik man zināms tos piesūcekņus var nopirkt arī bāzē...
uz Mūkusalas ielas - kur ir Dobeles sveču bāze - ir arī floristikas bāze - kad es tur biju, man gandrīz acis izkrita - kā tik tur nav....

precīzu adresi vai firmu nepateikšu - bet no akmens tilta braucot uz salu tilta pusi, aiz redakcijas DIENA, mazliet pabraucot, un nogriežoties pa labi - iebrauc Dobeles sveces bāzē - un tur blakus arī šī :)

Z
Zjanis 29.05.08. 22:54 | Kāzu datums: 26.07.2008

Mēs ar gribējām šādu variantu, bet izrādās, ka šīs puķītes ir mākslīgas (mums tā teic afloriste) :( Bet kāzās gribējās īstas. Piesūcekļus var nopirkt gan :) Un to tik tiešām pats var izdarīt. :)

Z
Zjanis 29.05.08. 22:57 | Kāzu datums: 26.07.2008

Nu vel viena savādāka bildīte

ise_nese 30.05.08. 08:02 | Kāzu datums: 30.08.2008

Pēdējā bildītē ir Jelgavas salona "Grieta " darbiņš, tātad reāls:)

viibeke 26.06.08. 16:27 | Kāzu datums: 19.07.2008

es jau ar pamaniju starp visiem parastajiem puķu pušķu rotājumiem šo....interesanti,tik mums tas koptēls neatbilstu,tāpēc prātoju ko citu varētu un nu jau izdomāju....cerams sanāks,pēc pāris nedēļām parādīšu....es domāju ka grieztajiem ziediem nav vajadzības pēc kapsulām ja vien viņas no dabas uzreiz pēc nogriezšanas nenovīst...mans līgo vainadziņš vēl šodien kā svaigs no melleņu mētrām un ŗozēm....es ar tos stiprinājumus gribētu dabūt un pamēģināt....es domāju,ka tev noteikti pašai sanāks,jo man kaut kā būtu tomēr žēl maksāt kādam par kaut ko, ko varu pati....un vēl tik ģeniāli viegls...ak un laba doma bij par tām ūdensrozēm,lai gan man šķiet ka vēl nesen bija aizliegts tās plūkt....

r
rutuxs 26.06.08. 16:32 | Kāzu datums: 20.02.1993

Ūdensrozes plūkt nedrīkst. Nē, nu vispār jau var, tikai tas prieks var dārgi izmaksāt un ūdensrozes neturēsies.

Knope 26.06.08. 16:38 | Kāzu datums: 26.07.2008

Ar ūdensrozēm ir tā - viņas veras ciet. Mana floriste vienai trakai līgavai esot taisījusi pušķi - starp katru zieddalpiņu līmējusi pērlīti, lai nesakļaujas kopā. Varat nojaust, kas tas par darbu, un kas par izcenojumu...

p
pekainite 26.06.08. 16:40

Apskaužu, ja kādai no jums tiešām reāli būs laiks pašai pirmskāzu vakarā sēdēt un gar ziediem ķimerēties ;)

Z
Zanciite 26.06.08. 16:45

Zinoš profesionālis, kurš mācēs pateikt, kā ŠO rotājumu piestiprināt ir ziedu salonā "Ansis", kur ir veidots šīs mašīnas saulespuķu noformējums. Var tak aiziet un painteresēties, kā viņi garantē, ka šis rotājums nenokritīs, kā tas turēsies svaigs utt.
Mēs savus dekorus pasūtījām "Ansī", un mani ļoti interesēja, kā turēsies, floriste visu sīki un smalki izstāstīja. Droši vien, ka to varēs pateikt arī par šo rotājumu, jo bilde ir no viņu automašīnu dekoru kataloga.

Maijux 26.06.08. 17:21 | Kāzu datums: 08.08.2008

Man arī šis variants ar saulespuķēm patīk vislabāk, mēģināsim kautko līdzīgu!!!

larri 27.06.08. 02:34 | Kāzu datums: 24.08.2007

musu auto bija ssaads-ziedi bija pie kapota stiprinaati ar piesuceknjiem, viduu sizaala ziediem mazaas oaazes,kur sasprausti dziivie ziedi..tureejaas ljoti labi..:)