Kāzu plānošana
Transports
Meklēju auto (retu)
Gribu iznomāt kāzām luksus klases auto, bet nevēlos ne Mersedesu ne BMW un citus auto ar kuriem ir pilnas Latvijas ielas, vēlos tādu retāku...varbūt kāds zin kur tādu var iznomāt...padalieties ar to kontaktiem!
Sazinies ar motormuzeju un painteresējies par kādu no retro auto īres iespējām, vai arī amerikāņu auto klubam arī ir ļoti brīnišķīgas mašīnas (caur klubu var sazināties ar īpašnieku un uzzināt vai īpašnieks ir ar mieru izīrēt).
Ja mēs kāzās būtu īrējuši auto tā noteikti būtu Čaika vai vecais labais Moskvičš, manuprāt šiem auto modeļiem piemīt tāda īpaša aura :)
Motormuzejs vairs ar īri nenodarbojas.
Arī es gribēju Čaiku, bet tai kas nomā pieejama mūsuprāt ir briesmīgs salons, un otra no Valdības auto bāzes ir salūzusi :(
Man paziņas iznomāveco Volgu ar visu briedi, es gan nezinu kādā stāvoklī ir salons, bet to var noskaidrot, ja ir interese. Bet tas jau laikam nav luksus auto.
Mums būs caldijaks Eldarado 71gada..izsaktas sadi,tikai bez ta uzraksta :)
P.S. Pameiģini ieiet kabrioklubs.lv tur noma daudzi kāzu mašīnas varbūt kāda iepatiksies!
Vai var kaut ko tuvaak uzzinat par to Volgu, un kadas cenas, mes briesmiigi esam sasapņojušies par to, bet tagad nevaram atrast!:)
var meklēt www.ss.lv, www.uscars.lv, www.aak.lv
Es esmu sajūsmā par limuzīnklases Rover 75,skaista,eleganta un ērta mašina un tādas arī nav daudz.....
sena5
Dagnija Lukstraupa. Tepat pie sadaļas "Kāzu rīkotāji".
paldies!
To rozā smukulīti ar bijām skatīties- tiešām superīgs vāģis, vienīgi jāskatās no tā, cikiem turj āsalien un ar kādiem tērpiem.. paņēmām beigu beigās vecu retro limuzīnu un biju priecīga, ka tā, jo man bija superkupla princeškleita pa 1/2 limuzīnu :D citādā mašīnā smuki neielīstu ;)
Varbūt kāda zin, kur var izīrēt Pabedu vai arī baltu Čaiku?
Paldies jau iepriekš.
kur šo rozā mašīnīti var dabūt???
Pameklēšu telefonaa nummuru un iemetīšu šeit.
zinu vienu baltu volgu. tai nupat pabeigta restaurācija - salikti jauni ādas krēsli utt. kontaktus var atrast te: ww.smartbox.lv
Man ir kontakti ar vienu melnu Pobedu. Var aizbraukt paskatīties, bet salons nav uzprišināts. Pati biju domājusi ņemt Pobedu, bet salons neapmierināja... :( Bet katrs cilvēks jau ir savādāks.
Ja nu tomēr interesē - 20268888
Es mazliet baidos no vecajām auto. Nesen redzēju nelāgu skatu : Jaunā pāra vecā, melnā volga pie "Origo"stāvēja ar vaļēju kapotu, šoferis ņēmās kautko ap motoru,līgavainis truli blenža vienā punktā, bet līgava bija manāmi izmisusi, likās, ka sāks raudāt. Man tai mirklī pazuda vēlme nomāt retro automašīnu. Var jau arī nekas nenotikt, jeb notikt jaunai mašīnai, bet man kautkā iesēdās šis skats.
mums bija Chevrolet Cadiliac 2005 gada, ko vadīja mammas brālēns. Tā ir tiešām reta mašīna, bet viņš viņu neizīrē, dabūām tikai tāpēc, ka esam radinieki un bija vienkārši super! mašīna liela (7 cilvēkiem) un radieniekss mūs izvizināja kur vien vajadzēja un samaku par to neņēma... bija mums ideāla mašīna!
http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu_auto_noma/client.php?client_id=785863
Mēs no šī puiša īrējām baltu čaiku.
Vispār viņam ir arī īstais ZIM, kas ir unikāla retro mašīna.
Mēs no Gunta Meijera īrējām sarkanu senu fordu ar bēšu salonu. Super! Visiem patika - visi pīpināja, izrādīja savu sajūsmu! Tiešām iesaku - un arī cena ir pieņemama! Ar limo nevar salīdzināt!