Kāzu plānošana
Transports
Vai varat ieteikt?!
mīlās līgaviņas, vai varat ieteikt kur pēc laulību ceremonijas var aizbraukt pafotografēties, pastaigāt un iedzert šampānieti kopā ar viesiem?? Rīgas apkārtnē!
Bastejkalnā ar mums 2 puikas pienāca un krieviski pantiņus skaitīja. Tas jau netraucē. Bet tas, ka tur daudz cilvēku un tā mierīgi nez vai sanāks pafotogrāfēties. Mums fotogrāfēšanās ar visiem viesiem bija Ziedoņdārzā, par cik tas pie baznīcas. Mēs braucām uz Daugavas muzeju (Salaspils novadā), kur gan ir ļoti skaista daba un foršas bildes sanāktu. Kā arī teritorija liela, tāpēc domāju, ka neviens īpaši neredzēs, ka jūs tur šampanieti iedzertu. Sveši cilvēki netraucētu un nav arī tālu no Rīgas.
vietejais botaniskais darzs vai arī salaspils b/darzs!
Arkādijparks ir ļoti skaists;)
pagājusogad bastejkalnā arī bija divi puišeļi - pienāca klāt mūsu vedamajiem pastaigas laikā
bet gods godam noskaitīja dzejolīšus, tā kā savus latus, ko iedevām, bija godam nopelnījuši -- katrā ziņā nebija nepatīkami, jo kā jau kāzās pierasts viņi vienkārši taisīja vārtus
vienīgais apjukumu mazliet radīja tas, ka pastaigājoties jau līzi neko nenēsā, kas izpirkumiem domāts, labi, ka tā nauda vispār kādam atradās
kaut gan - šie jau droši vien tikai naudiņas arī vien gaida! :)
patiesībā pēc tam vēl runājām, ka super, ka puišeļi šitā padarbojas - vismaz godīgi nopelna savu naudiņu, nevis iet gar stūriem skraidelēt un sienas aprakstīt un ko nu vēl ne
par bomžiem un tik riebīgu attieksmi protams cits stāsts
Ārprāts, nebiju iedomājusies par tiem bomžiem un ubagiem, cik tālu gan cilvēks var nonākt.....
Saulit, shitie subjekti ir visas jauno paru iecienitajas vietas.Smukas bildes sanak uz AB dambja pie Radison SAS.Vispar - uzjautaa savam fotografam.es vienemr iesaku vietas, ja parim vai vedejiem nekas nav padomaa.
Bet nu - ar sho rekjinies.Shitadi naudas/dzeramaa/ kaaseji tusejas visur - pie Hansabankas, Arkadija parkaa, PIE VISIEM zagsiem Rigaa, varbut Martinja ielaa ne, bet man liekas, ka tur retais shogad laulajas:DDrausmiga eka:D Bastejkalnaa...Nu nezinu nevienu vietu, kur tradicionali, brauc kaazinieki, un nebutu kads bomzjuks vai puikas...Vienas kaazas shausmigi nesmuki, pretigi bij Arkadija parkaa pagajusha gadaa - vedejiem nekaa lidzi nebij, lai tadiem dotu un ar nedeva.Norkomani saka aleties, raustit ligavu, splajudities.Nu pretigi.Shogad biju tur.4.julijaa un neko, puikas gan piesejas, bet nu gods kam gads - noskaitija ari krieviski pantinjus un viss mierigi:)
Iesaku to pashu AB dambi, tikai mashinas bus jaatstaj kaut kur netalu, jo tur nevar stavet un braukt.Maz ir tadu vietu, kur smuki un var aizbraukt ar mashinam un iedzert shampi.Tas pats Arkadijparks tads ir.
Bet orginalak un interesantak bus gan jums, gan viesiem, ja izvelesieties vietas, ko kaazinieki retak izmanto.Teiksim - ja ir laiks, atd aizbraukt zu Vecmilgravi - tur ir Mangaljos baka ar molu.Nu man liekas superiga vieta un vel pabildeties var, uztaisit foto sesiju.Laika zinja jarekjina divas stundas gan, ja grib ar viesiem iedzert,pabildeties...Bet ja pec tam jabrauc uz Vidzemes pusi - ideali.
Pardaugavas pusee ir Bolderaja - netalu no attirishanas iekartam uz priekshu ir stavlaukums un iespeja aiziet lidz jurai.Var tachu tur jauras mala uzklat galdinju, iedzert shampi, fotosesija...Tur ir ar super vieta.
Ne pie juras - tad rupigak jadomaa un jameklee, bet Rigas tuvumaa ir ljoti daudz vietu.te nemaz visas negribetu aprakstit, jo nebus savejiem pariem ko ieteikt, lai nav barinsh citu jaunlaulato jau pretii:D
Bet tici man, ja jums ir labs fotografs, vinhs jums noteikti ieteiks vislabako risinajumu, kur ir maz gaidams citu kazinieku, erti piebraukt, forsha vieta...Un atrast taadas noteikti var;)Centraa - jau manas piemineetas vietas.
Bet rekjinieties, ka alko nevar leitot sabiedriskas vietaas un centra noteikti policija var un drikst jums likumigi noshrtrafet par alko lietoshanu.Un ceret, ka esat kazinieki un tikai tapec nepiesiesies, ir mulkjigi.Likums visiem vienads.Labak izvelieties vietas nedaudz arpus centra un bus o.k:)Kengaraga, netalu no zagsa, pie Daugavas mala ir tads ka neliels molinhs.Tur ar ideali ar viesiem pacelt glazi, uzklat galdinju, bet nu - tur parasti laba laika daudz ir arii vietejo cilveku, kas patsaigajas un atpushas.
nu jā, par šo vietu arī esmu dzirdējusi, kad pagājušā gadā biju vedējmāte nolēmām aizbraukt pafotogtafēties uz Bazteikalnu, un pie mums pienāca diezgan noplucis vīrietis (bomzis) un pateica, ja mēs kādu latu viņam neiedosim, tad līdīs visās fotogrāfijās un staigās pakaļ! :( negribās lai kau kas tāds atkārtojas!!
Man jau liekas, ka ļoti skaista vieta ir Ķīpsala Saules akmens pusē.