Kāzu plānošana
Transports
Auto Liepājā
Sveikas meitenes!!! Šoreiz vēlos uzrunāt tās meitenes, kuras zin vai jau izmantojušas pakalpojumu - auto īre Liepājā vai tās apkaimē. Meklēju kāzām baltu, ērtu, bet ne limo auto uz ~ 30 stundām. Varbūt ir kas iesakāms???
Paldies jau iepriekš!!!
Vai tiešām nav neko ko pastāstīt...?
Es pagājušopavasar īrēju automašīnu Liepājā, uzzvani uz 1188 tad jau pateiks adreses un tad jau tikai jāizbraukā un jāapskatās, kas patīk un kas nē:) man liekas, ka pat škodas salonā bija ok mašīnas.
mani ari nomoka sis jautajums-tikai man uz mazak stundam vajag :)
Varbūt vari padalīties ar info konkrētāk??? Protams vari arī privāti.
To ka eksistē 1188 un google.lv - zinu jau sen. Un to ka tur var šo to atras - arī, bet meklēju ko konkrētāku - pieredzi, ieteikumus, kam pievērs uzmanību, kur labāk...
Diemžēl nevarēšu konkrētāk pateikt adreses, jo Liepājā esmu ļoti rets viesis un īpaši nepārzinu. Bet kad meklējām automašīnu īrei, īpaši daudz iespēju Liepājā nebija, tieši tāpēc ieteicu uzzināt no 1188 adreses un aizbraukt uz katru vietu apskatīt. Par cik tās nav nelegālās nomas, tad visur viss ir likumīgi - tiek slēgti līgumi. Lai veicas:)
Meitenes, esmu izmisumā... nevaru atrast feinu un lētu auto... :( Nepieciešams tikai uz 10 stundām, vēlams ērts un ar 7 vietām un ar šoferīti...