Kāzu plānošana
Transports
Līgavas un līgavaiņa auto
Cik saprotu, kāzās pieņemts, ka jaunlaulātos kāds ved (šoferis). Kā Jūs domājat, vai būtu briesmīgi nepieklājīgi, ja mēs brauktu divatā?;)
Mēs kāzās braucām paši ar savu auto un vīrs pie stūres. Mašīnā kopā ar mums vēl fotogrāfe. Savukārt liecinieki brauca aiz mums, katrs ar savu auto (viņi nav pāris) un kopā ar viņiem arī pa kādam viesim.
Viss bija vienkārši lieliski, nekāda stresa un par to iedzeršanu - kas nu kam. Mēs savās kāzās laikam katrs tikai pa glāzei "Mežezera" izdzērām :))
Par braukšanu kabrioletā gribētu iebilst, ka nav ne frizūra sabojāta, ne kas cits. Mēs kad precējāmies arī limuzīns bija rezervēts un ieprekšēja vakarā ap 17.00 mums paziņo, ka tomēr nevarēsim to Limo dabūt. Nu kreņķi lieli bija, jau domājām, ka ar savu auto brauksim, bet mans vīrs tomēr bija dabūjis "veco" kabrioletu (pēc tam redzēju, ka ar to pašu kabrio VVF dēls precējās).Un ziniet, tagad es uzskatu, ka nekas labāk par kabrio nav! Pat limo nav tas (nu sēdi tur iekšā neviens tevi neredz), bet tā braucot goda vārds sajūtas bija kā karalienei, jo visi pīpīna, pat cilvēki luksoforā stāvot nāca apsveikt. Super! Tātad, ja vien ir iespēja, meitenes, nebaidieties ņemt kabrio (nu tādi kā bildēs vispār pasaka!) - tas ir to vērts!
Par abām mašīnām ar šoferi un benzīnu 480 Ls. Mums vajag uz 7 h maršrutā Rīga-Sigulda-Mālpils. Tā skaitījās draudzīgā cena "caur pazīšanos". Diemžēl nekādi īpašnieka kontakti man nav, jo viss tika runāts caur citu paziņu. Kā uzzināju cenu, tā nemaz tālāk nerunāju... Protams, cena liela, jo mums vajadzēja 2 mašīnas - mums un vedējiem. Tomēr daudz lētāk sanāca noīrēt vienkārši vienu limuzīnu un visiem braukt kopā.
Cik jums par tādu prasīja?
Man jau arī ļoti patīk, bet nomas summa gan, diemžēl, nepatika :o(
Šīs konkrētās mašīnītes var izīrēt tikai caur pazīšanos no vienas privātkolekcijas. Un viņas ir jaunas, tikai taisītas kā retro variants, bet ar jauniem dzinējiem un visām detaļām.
KĀ MAN PATĪK ŠĪS RETRO MĀŠINĪTES!!! :D
Mums arī piedāvāja 2 vietīgu vai 4 vietīgu retro kabrioletu. Abiem gan varēja arī uzcelt jumtu. Teica, ka to divvietīgo kāzinieki diezgan bieži ņem un tad līgavainis pie stūres sēž. Bet nu tad vedējiem būtu atsevišķa mašīna jāīrē, jo viņiem nav mašīnas un neliks taču skriet pakaļ kājām :o) Tā nu paikām pie limuzīna, jo 2 retro auto sanāca baigi dārgi. Tomēr ja ir lieka naudiņa, tad divas retro mašīnas, kas brauc viena aiz otras izskatās ļoti iespaidīgi ;)
Par frizūru runājot. Biju domājusi līdz ceremonijai braukt ar jumtu, bet pēc tam kāzu ceļojumā doties bez jumta (ja laiks skaists un silts).
Par šito es nekad nebiju aizdomājusies, bet tik tiešām labi ka mums nav kabriolets, jo negribētos aizbraukt uz baznīcu - ar sapustam sarkanām acīm, plīvurs šķībs un mati sapinušies.... nekad nebiju piedomājusi par kabrioleta mīnusiem!
Mums pie stures būs vedējtēvs, ekstrēmas sajūtas visa ceļa garumā garantētas...:)
Iedomajieties kas varetu but labak - mati pa gaisu, daarga frizura veeja izpuusta. :D Es tomer labak izvelesos auto ar jumtu.
meitenes bet iedomājieties brauc auto mūsu jaunais pāris no precos.lv divatā skaisti dekorēta auto un līgavai feini vējā plivo plīvurs nu kas var būt skaistāks :)
Murgs jūsu izvēle un jūsu diena dariet tā kā sirsniņai liekas pieņemami.
.. un ja kas var jau arī sazvanīties ar vedējiem, ka tagad jāapstājās un tā:)
Izskatīsies feini :)
Nu, mums jau tieši ir divvietīgs, tikai nav kabriolets:)
Baigi feini izkatās ,kad jaunlaulātie brauc ar divvietīgu cabrioletu :)
Nu, man perfekti tāpat kā Tev!:)
Es nesaprotu kapec jaiespringst. Kuram gan sajas dienas vispar "niez" kas pec kada domam ir pieklajigi un kas nav. Un vispar kurs nez nosaka to kas ir pieklajigi. Mums nebus vedeju ka tadu. Liecinieki masina nems viesus, tamdel nevares mus vizinat. Brauksim pasi un godigi sakot ir pilnigi vienalga ko citi par to padomas.
Arī labi:))
mums šoferis būs vedējmāte! :)
Briesmīgi nepieklājīgi jau nav:) bet par to ērtāk.. nu tas gan. Visideālāk, ja vedējtēvs var būt šoferis. Mums ar tā bija.
Nav jau tā, ka negribam lai mūs ved vedēji, vienkārši kaut kā gribas divatā..Topošais kaislīgs autobraucējs, tāpēc, šķiet, vairāk stresos, ja kāds cits brauks, nekā , ja pats sēdēs pie stūres;););)