FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Transports

Mašīna ar šoferi

15.06.09. 12:40

Vai ir iespējams noīrēt mašīnu ar šoferi? Situācija tāda-ir pāris viesi, kuriem nav sava transporta un nav arī neviena, kas viņus varētu aizvest. Pirmā doma bija par taksi, jo viss tepat Rīgā, gan ceremonija, gan pasākums pēc tam, bet tagad iedomājos, ka mašīna ar šoferi būtu foršāk, ja vien tas ir iespējams un nav šausmīgi dārgi.Ārpus LV esmu šādu pakalpojumu izmantojusi, bet Latvijā vēl nav nācies;)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
M
Muurija 15.06.09. 13:20 | Kāzu datums: 27.06.2009

kaut vai tai pašā ss.lv pie transporta ir sludinājumi par transporta īri; draugiem.lv sludinājumu sadaļā arī ir varinati!
Tā kā šāda iespēja pastāv!

Knope 15.06.09. 14:04 | Kāzu datums: 26.07.2008

Murks - nu a pieticīgākā variantā nevar pa citu viesu mašīnām draudzīgi "sasēdināt"?

15.06.09. 14:31

Knope, tāds variants ir jau izskatīts-diemžēl nevar;) Muurija, paldies par ieteikumu!

Jessy 17.06.09. 00:33 | Kāzu datums: 25.04.2009

Šādi pakalpojumi ir. Arī mūsu kāzās bija noīrēts busiņš ar šoferi, kurš izvadāja tos viesus, kam nebija auto.

Var pameklēt te:
www.nomatauto.lv
www.mikroautobusunoma.lv
fortebuss.lv

b
bellydancer 17.06.09. 09:57

Mani sāk dusmas pārņemt, ka līgavaiņa viesi neviens negrib ar mašīnu braukt :@ Un tagad īrēt busu uz divām dienām ar šoferi ap 100 Ls aizies, ne? Es te buros cauri tiem sludinājumiem, bet nevar saprast cik maksātu, jo man jau vajag, lai visus tur aizved un nākamajā dienā atbrauc pakaļ, nevis lai tas buss visu laiku uz vietas stāv. Es saprotu, ka cilvēkam nav mašīnas, bet ja ir tik bezkaunīgi, ka negrib braukt ar mašīnu, lai varētu piedzerties, tad man dusma parauj. Kāpēc man par to vēl papildus jāmaksā? :@ :@ :@

Jessy, no kuras firmas tu tieši īrēji busiņu?

s
smaidosa 17.06.09. 10:14 | Kāzu datums: 18.07.2009

man arī ir vajadzīgs busiņš, tiesa, nevis tādēļ, ka negrib paši braukt, bet tieši pretēji- lielākajai daļai līgavaiņa radu vnk nav kā tikt uz ceremonijas un svinību vietu, tādēļ ņemšu busiņu... sanāks mazliet vairāk nekā 100Ls man maksāt, jo nepieciešams, lai pagaida arī ceremonijas laikā šoferis un tad ved tālāk uz svinību vietu :)

b
bellydancer 17.06.09. 10:25

Man tas pats :o( Pēc ceremonijas vēl pāris stundas busiņam būs jāuzgaida un tikai tad jāved viesi uz viesu namu. Un tad nākošajā rītā jābrauc pakaļ.
Ņemšu 17 vietīgu. Aizsūtīju savu plānu, redzēs kādu cenu atsūtīs :o( Nu neko darīt, nāksies maksāt. Man no manas puses jau caur pazīšanos arī būs viens mazs busiņš, bet visi jau tur nesalīdīs. Labi, ka mani viesi vismaz brauks ar savām mašīnām lielākoties.

M
Muurija 17.06.09. 10:38 | Kāzu datums: 27.06.2009

Man no sākuma bija līdzīgi, māsīca, kura nekd īpaši alko nelieto paziņoja, ka arī gribot atpūsties un tad sanāk, ka nav kas brauc.Es saku nav problēma autobusu varu dabūt no sava uzņēmuma, bet protams pa maksu, varēsiet samesties lai nosegtu izmaksas. Un tagad problēmu nav paši braukšot.
Es personīgi uzskatu, ka mums nebūtu jāsponsorē transporta izmakas! katram pašam jāparūpējas kā nokļūt uz viesībām un atpakaļ!

b
bellydancer 17.06.09. 10:43

Itkā jau laba pieeja, bet problēmas tādas, ka bez transporta tur nenokļūt. Ja būtu tepat Rīgā, tad O.K., bet sanāk, ka viesiem no Rīgas jābrauc uz Siguldu uz ceremoniju un tad uz viesu namu Mālpilī.

M
Muurija 17.06.09. 10:46 | Kāzu datums: 27.06.2009

Bet ja piemēram 60 viesi tev tagad teiktu, ka netiek... tu īrētu lielo autobusu!
Ir protams izņēmums, ja tiešām tie transporta līdzekļi nav, bet ja grib uzdzīvot un tikai tamdēļ nebrauc... tiešām tur dusmas!

sheer 17.06.09. 10:49 | Kāzu datums: 01.08.2009

Man arī sākumā bija doma īrēt busiņu ar 17 vietām, tas galīgi nav lēti, mums sanāca 120Ls kā minimums! Bet beigās sanāca tā, ka mums tieši viesi nez kāpēc katrs gribēja braukt atsevišķi!;D Nezinu, vispār jau, ja tā padomā, tas tiešām ir diezgan nekaunīgi no viesu puses, jo jums jau tā palielas izmaksas, un vēl jums jāsponsorē viņu nokļūšana! Tad jau uz dzimšanas dienām arī būtu jāorganizē busiņš!;DD Es laikam arī Tavā vietā darītu tāpat kā Muurija, ja grib atpūsties, tad lai paši arī maksā par šo ekstru, jo tas nav jūsu pienākums!

saulux5 17.06.09. 10:53 | Kāzu datums: 10.07.2009

Es uzskatu, ja uzlūgtos viesus patiešām grib redzēt, tad nodrošinās arī kā tiem, kam nav mašīnas, nokļūt līdz svinību vietai! Mums arī ceremonija Rīgā, bet viesu nams Ogres rajonā. Daudzi gan brauks ar auto, bet arī īrēsim kādu, kas aizvedīs tos, kuriem nepietiek vietas citos auto.

Knope 17.06.09. 11:25 | Kāzu datums: 26.07.2008

Arī vakarkleitas un frizūras viesiem jāuzsauc? :)
Ok, es saprotu, ja vēl tiešām tās būtu vecas, sirmas radu tantes, kurām akurāt nevienā maššinā vieta neatrastos...
Nezinu, manos draugos, kolēģos utt tā ir pat ir tāda feina tradīcija - kopīgi sametamies busiņam un laižam uz kārtējām kāzām. Man kā viesim pašam ir "jāmaksā" par savām ekstrām, ja es tādas vēlos. Un tas ir tikai normāli.

s
smaidosa 17.06.09. 12:15 | Kāzu datums: 18.07.2009

protams, var jau domāt- "lai paši sametas", BET- tādā gadījumā visticamākais teju puse manu kāzu viesu neierastos, bet tā kā es gribu tomēr viņus kāzās redzēt (jo viņi ir mana topošā ģimene), tad esmu gatava ziedot naudu, lai viņi tur būtu :))

Twixy 17.06.09. 12:29 | Kāzu datums: 07.08.2009

Man tas pats variants ka Tev - ja nebus organizets autobuss no manas puses, tad lielaka dala nekur nebrauks, jo daudziem nav mashinas... Bus tikai musu kazu auto, vecaku un krustvecaku autini, un vel bralens teica ka ar savu mopedu brauks!!! :D :D :D

c
cholvis 17.06.09. 12:35 | Kāzu datums: 04.05.2012

Iesaku pazvanīt Smile Taxi, viņiem ir pakalpojums taksis ar šoferi. Man liekas, ka pat nav dārgi. Viņiem ir arī mājas lapa www.taksometrs.lv

t
tenasa 17.06.09. 13:02 | Kāzu datums: 07.08.2009

Mums par laimi nav tāda problēma, lai gan uzskatu, ka viesiem pašiem (itsevišķi jauniešiem) jānodrošinās ar to, lai ir kā tikt. Izņēmums varētu būt omes, par kurām būtu jāpadomā, kur sēdināt. Mums pat sanāk tā, ka visi brauc ar mašīnām, bet tā kā viesu nams ir pie pilsētas, kur lielākoties visi dzīvo, tad naktī tie, kas nebūs braucēji mašīnas atstās un brauks ar taksi uz mājām, bet nākamajā dienā atbrauks mašīnai pakaļ...
Nu jāmēģina takš viesiem kaut kā pielāgoties un nākt pretī jaunajam pārim....

s
smaidosa 17.06.09. 13:09 | Kāzu datums: 18.07.2009

man jau liekas tā- ja jaunajam pārim tas ir apgrūtinājums un patiešām nav vēlmes tos 100 latus tērēt, tad vajag nostādīt situāciju tā, ka katram jātiek pašam. Ja jaunajam pārim tas nav apgrūtinājums (kā piemēram manā gadījumā), tad vieglāk ir nolīgt to autobusu un visiem prieks :)

s
smaidosa 17.06.09. 13:10 | Kāzu datums: 18.07.2009

UN, kas svarīgi- ja runa ir par dažiem cilvēkiem, tad, protams, var domāt par to, kā izsēdināt citās mašīnās. Manā gadījumā visas mašīnas nāks pilnas un vēl bez tām aptuveni 15 viesiem nav kā tikt ;)

b
bellydancer 17.06.09. 14:04

Uzzināju cenas :o( Vienā firmā 210 Ls otrā 225 Ls. Netaisos es tādu summu maksāt. Jāskatās tad mazāks busiņš tikai tiem, kuriem galīgi nav mašīnu, bet tie dzert gribētāji lai iet kaut vai kājām. Kāpēc mani viesi var tikt, bet līgavaiņa viesi kaut kādi īpašie? :@