Kāzu plānošana
Transports
Limuzins Zimmer
Sveiki!
Vēlētos ar jums padalītites sastībā ar šādas mašīnas īri. Mums ļoti patika kā izskatās mašīna un cena bija it kā piemērota, tāpēc arī pasūtījam to. Ja gadījumā kāda no jums jau ir pasūtījusi šo mašīnu uz savām kāzām, gribu iedod dažus padomus:
1. Pārliecinieties, ka šoferis zina KUR un CIKOS ir jābūt. Nezinu cik gadus tas šoferis vada to mašīnu, bet izskatījas, ka pirmo reizi. Nezināja kur viņam ir jābrauc, lai tiktu klāt pie manas mājas un pēdēja brīdi tikai zvana un prasa. Ja nu viņš nezināja, vai nevarēja agrāk man piezvanītun precizēt kur un kā jābrauc? Rezultātā biju nokavējusi laulības registrāciju uz kādām min. 20.
2. Karsta laikā ši tačka mēdz parkarsēt un to nevar iedarbināt. Arī brīnums un šoferis par to nezināja! Rezultāts - mēs kādas min 20 gaidījam pie Zagsa, kāmēr to mašīnu varēs atdzēsēt un iedarbināt. Tā kā ja jums kāzas būs kartā dienā, pabrīdiniet viņu, lai novieto mašīnu ēnā.
3. Pasūtōijam tur pat ziedus, atdevu 40 latus par tiem un tie bija uz manas mašīnas tikai ceļā uz Zagsu. Pēc tam kad sākas problēmas ar mašīnu, ziedus nolika kaut kur un aizmirsa. T.k. sanāca 40 latus vnk izmest gaisā. Ziedus variet pasūtīt citur, iespējams, ka būs lētāk nekā pie tās sievietes.
ohoo 40 Ls tikai par to dekoru uz mašīnas?! :O
Es Lielvārdē par auto dekoru+ 2 rokturu dekoriem samaksāju 23 Ls
(tas tā ne pa tēmu, vienkārši šokējos par cenām)
Labi, ka ievietoji info, lai meitenes zin un ir uzmanīgas!
Diemžēl gadās arī šādi :(
nosūtīju privāti jautājumu...:)
būtu tikai godīgi, ja Tu minētu KUR šo auto iznomāji, jo ir arī cita noma (Retro Rent), kur nekas tāds nenotiek
sveiki!
1 visiem gadās neveiksmīgas dienas tas ir normāli
2 kam negadās uztraukuma brīdī kaut ko aizmirst
3 visur kur es skatījos tā mājas atrašnās vieta tika norādīta uz krustojuma bet atradās vels gabalu no viņa un man nebija vienīgajam problēmas ar mājas atrašanu
es jau biju atvainojies kam negadās sataisīt šmuci un nav smuki nomelnot citus cilvēkus it īpaši pēc tam kad pasaka ka saprot ka visādi mēdz gadīties . un ziedu dekoru cenas ir atkarīgas no kādiem ziediem cik liels dekors un cik koš un smuks ......
paldies par uzmanību.....
protams, ka katram var gadities, bet kazas cilvekam ir vienreiz dzive,,tas ari ir jasaprot, un cilvekiem , kas strada shaja jomaa, vajadzetu no tadiem gadijumiem izvairities, un neveiksmigas dienas nepieljaut :) pati stradaju ar cilvekiem un zinu, ka atiieksme, un centiba, atbildiba pret savu darbu daudz maina, un tadas lietas nenotiek.. :)
Gadīties var pirtī uz lāviņas, vai sabojāt gaisu troleibusā. Jums kāzās NAV tiesību gadīties. Māju var atrast iepriekš. Tāpat ir pieejami adrešu atlanti ar precīzām māju atrašanās vietām.
zhuzhu - es būtu pieprasījusi daļu naudas atpakaļ .
Asaris 13 - es Retro Rent nemaz taadas mashinas neesmu redzeejusi, taapeec arii nemineeju vietu, kur pasuustiiju.
chikoko - maaja ir uz krustojuma, es 20 m neuzskatu par lielu gabalu, un tos vajag pabraukt, lai iebraukt iekshaa pagalmaa. vispaar jau ja nemas par kaazu transporta nodroshinaashnau, tad uzksatu, ka mashiinai jaabuut dazhas minuutes aatraak par pasuutiito laiku, un ja nezina kur braukt, var arii izbraukt aatraak!
Kenta - par naudu arii domaaju, bet man naakamajaa dienaa bija jaabrauc prom, un galu galaa atveda mums tur kur vajag :)
Ja gadījās neveiksmīga diena, tad godīgi būtu bijis, ja limuzīns būtu bez maksas.
Žēl ka jums tā iznāca :( Mums arī bija šis auto un par šoferi varu teikt tikai to pašu labāko (bet tas bija pirms 2 gadiem, varbūt tagad cits šoferis), bija sajūta, ka cilvēks no sirds priecājas par mums un dara VISU, lai mēs justos lieliski. Par sievieti, kas bija salonā gan radās iespaids, ka ir negodīga, turklāt to vēl gribēja "norakstīt" uz šoferi....
Piekrītu, par šādām neveiksmēm Jums pienākas atpakaļ vismaz daļa naudas!!!!