Kāzu plānošana
Transports
Kabriolets?
jaunais vīrs grib braucienu ar kabrioletu - pats pie stūres utt.
man ne īpaši patīk šī ideja, jo matus nav jēgas tad veidot vispār (nedomāju, ka lakats vai laka tur ko glābs) :)
ir pieredze?
Mīļā, orhid :), pieredze ir tāda, ka reiz super jautrā pasākumā tiku pie kabrioleta stūres un tagad saprotu, kāpēc nepieciešamas lielas, platas saulessbrilles un lakats! :D Mani garie mati tā vien plosījās šurpu turpu vējā :D , ka pēc šī brauciena jutos patiešām kā galvu izvēdinājusi! :D
Domāju, ka kabriolets ir skaists un patīkams lēnam pārbraucienam, taču noteikti ne šosejai kāzu dienā - plīvurs un mati patiešām pamatīgi plīvos vējā. Varbūt otrās dienas pasākumā vari savu vīriņu pierunāt ar kabrioletu aizšaut līdz jūrai skaistai fotosesijai sievas un vīra godā? Padomā par to. :)
Mums kāzās bija kabriolets. Pareizāk sakot divi. Vienā sēdējām mēs, otrā vedēji ar fotogrāfu. Lielos ceļa gabalus braucām ar jumtu, bet bildes patiešām bija superīgas un tas bija tā vērts! Bet viss ir atkarīgs no laika apstākļiem. Mums bija ideāli - ne par karstu, ne par aukstu.
mēs kāzu dienā nobraucām 400km kabrioletā visu dienu (arī pa šoseju)
maksimālais ātrums gan bija 70km/h, bija gan frizūra, gan labi piestiprināts plīvurs un nekas nenotika!:)
vedējmāte no rīta bija veidojusi matus mājās, jo brauca pie manis ieveidot, bet rezultātā 100km kabriolētā un frizūra vēl labāka kā salonā :)
pie luksaforiem visi apstājās, atvilka logus un aprunājās, bija super sajūta :)
bet nu tas iepriekš jāizmēģina, lai saprastu vai tev patiks.
Redzēju vakar šādas kāziņas ar jauno pāri kabrioletā.Līgavainis pie stūres. Viņi apstājāa pie luksafora, varēju labi aplūkot :) izskatījās ļoti skaisti, bet to, ka līgavai mati bija pa gaisu un plīvurs knapi turējās tik un tā noskatījos un man ļoti patika :)
kad mēs precējāmies, tad arī viena no mašīnas versijām bija kabriolets. mani arī nobiedēja, tas pats, kas tevi - ka mati būs pagalam. otrs aspekts kādēļ tomēr braucām ar savu mašīnīti, bija naudas resursu taupīšana.
paldies jaukās par pieredzi ;)