FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Transports

Ar ko stiprināt dekorus uz mašīnas jumta???

A
Alena 16.03.11. 21:20

Lūdzu iesakiet, ar ko var piestiprināt dekorus uz mašinas jumta, lai braucot, tie turētos un nenokristu??? man ieteica divpusīgo skoču,bet diez vai tas palidzēs - ļoti šaubos...

13 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
elinic 16.03.11. 21:32 | Kāzu datums: 26.08.2010

Vai pati domā rotāt automašīnu? Es īstenībā šaubos,ka ar divpusējo skoču turētos,man uz kāzām mašīnu dekorēja floriste un bija tie dekori piestirpināti ar tādiem,kā piesūcekņiem,-gumijotiem,turējās ļoti labi,tikai nedrīkstot vaskot mašīnu,lai turās.Vienīgi man nebija uz jumta,tāpēc precīzi nemācēšu teikt,vai tādus izmanto arī uz jumta. Varbūt var vienkārši painteresēties kādā ziedu salonā. ;)

efrona 17.03.11. 08:59 | Kāzu datums: 28.05.2011

pie mašīnas liek ar piesūcekņiem. ja pati vēlies tos pirkt, tad, piemēram, Depo var nopirkt.

F
Feja51 17.03.11. 12:29

ja negribi mašīnai noplēst krāsu pēc kāzām, tad divpusējo skoču noteikti neiesaku :)
Ar piesūceknīšiem var stiprināt gan uz kapota, gan jumta (vienīgi lai pamats nav no ādas, tad neturēsie) un ja nu šoferītis pārcentības pēc mašinu ir novaskojis,tad to vietiņu, kur stiprināsi, notīri ar spirta šķīdumu.

A
Alena 17.03.11. 12:37

tad sanak, ka man vel jauztaisa kadi stiprinajumi ,kuri savienotu manus dekorus ar tiem piesuceknisiem?? un tad tos var meklet celtniecibas veikalos ka Depo, ja??

efrona 17.03.11. 13:20 | Kāzu datums: 28.05.2011

nu parasti viņus izmanto ziediem - piesūcekņiem virspusē ir oāze, kurā tie tiek iestiprināti. kā saprotu, Tu gribi kaut citu tur likt klāt, domāju ka vienalga var oāzē kaut kā iestiprināt. pieliku bildi ar ļoti apšaubāmu piesūcekni, liekas ka vairākkārt lietotu :) bet nu idejai

A
Alena 17.03.11. 14:22

OO-sis man butu ideals- vai ta oaze uzreiz pardodas ar to piesucekniti?? kur to var nopirk?

k
kikimonc 17.03.11. 14:36

šādus (tiesa kaintainus) esmu redzējusi depo. Bet noteikti ir puķu veikalos - esmu redzējusi, kā arī floristikas veikalos. Personīgi pati mašīnai nopirku piesūcekņus jau ar gatavu smuku formu (gredzeni) floristikas materiālu veikalā Schetelig.

A
Alena 17.03.11. 14:52

pastasti,kur tu tos pirki? :)

k
kikimonc 17.03.11. 15:07

Sazinājos caur epastu ar floristikas materiālu veikalu Schetelig. Par viņiem info ir tepat sadaļā Kāzu floristika :)
Noskaidroju visu - izmērus, cenu, un pasūtiju, jo uz vietas manis izvelētais oāzes piesūceknis vienkārši viniem nav. Atsūtija rēķinu, samaksāju, viņi pasūtija, 22.martā dodos pakaļ par cik neesmu rīdziniece.
Es iegādājos šāda veida piesūcekni mašīnai http://www.eva.lv/?do=showproduct§ion=Oasis_103&lang=lv&ppath=Pal%C4%ABgmateri%C4%81li_floristiem_31&product=O%C4%81ze_Dubultais_ri%C5%86%C4%B7is_Auto_Double__2rezerves_57x39x7,5cm_4162
Manuprāt, lasīju vienā citā diskusijā ka tu domā stiprināt cepures (kartona) tad jau man liekas tev pietiktu ar parastajiem piesūcekņiem nevis oāzes, ja ziediņus neliec.

k
kikimonc 17.03.11. 15:10

Bet uz jautājumu, vai oāzes pārdodas kopā ar piesūcekni - jā pārdodas kopā!piesūceknītis jau ir piestiprināts :)

A
Alena 17.03.11. 15:13

kikimonc, paldies tev par atbildi. Vispār jāa- ir doma stiprināt cepures, bet vēl ir kaut kas padomā, tāpēc arī izprašņaju :)))
cik tādi riņķi tev izmaksāja?

k
kikimonc 17.03.11. 15:34

Sitie rinki bija 16ls ar visu pvn jau summā iekļautu. Domāju ka būs dārgi, bet patīkami pārsteidza cena. Tapēc pasūtiju un paši saspraudīsim puķes. Ir jau arī sirds formās - bet dekori sirds formās ir katram trešajam, riņķi (gredzeni) vismaz tik bieži šādā veidā nav redzēti.
Paskaties internetā - esmu redzējusi dekoru uz kapota - salmu cepure un ja nemaldos ziedu vainags. Man liekas ka tepat precos.lv ari esmu redzejusi pie pakalpojumiem. Var jau aizrakstit - ka tevi interesē - ja tu izvēlētos tādu dekoru, kā Jūs to stipriniet, ar ko utt. un būs papildus ideja - ja vēlēsies cepurītes likt.

k
kikimonc 17.03.11. 15:41

sitajā adresē ir redzami visādas oāzes - gan ar piesūcekniem, gan bez piesūcekniem, gan sausās, gan slapjās.
http://www.eva.lv/?do=catalogue§ion=Oasis_103&lang=lv&ppath=Pal%C4%ABgmateri%C4%81li_floristiem_31 un viņas ir vēļ daudz un dažādas.
Bet noteikti ja tev interesē, iesaku griezties tajā floristikas materiālu veikalā Schetelig. Uz vietas viniem ar viskautkas esot. (tā vismaz mums paklpojumos viņi ir norādījuši :D)
Katrā ziņā veiksmi ideju meklējumos! Lai atrodas tā īstā,skaistākā un mīļākā! ;)