Kāzu plānošana
Transports
Lexus IS 250
sveiki.
meklējam savai kāzu dienai (kas ir tieši pēc mēneša) perlamutra baltu Lexus IS 250, pagaidām bez panākumiem :(
varbūt ir kādas idejas, kur šo auto meklēt? arī ss.lv neviens neizīrē, tikai pārdod.
Neesi meklejusi masinas laukumos,kas tiesi nodarbojas ar auto iri?
Pašā Lexus salonā neizīrē? Man zinām cilvēki izīrēja Mazdu mazdas salonā!
nemēģināji pajautāt tiem, kas pārdod - varbūt ir gatavi arī izīrēt?
mūsu noskatītais auto ss.lv ir abās sadaļās, to gan pārdod, gan izīrē. Es gan ceru, ka līdz augustam neviens nenopirks, hi hi.
pameklē googlītē auto nomas. viņas ir tik tiešām ļoti ļoti daudzas.Kādā varbūt ir.
Un tiktiešām, painteresējiem Amservmotorā, viņiem ir gan toyotas, gan lexusi, varbūt arī izīrē :)
Jo ir taču arī biznesa, vip klienti, un transfēri, kuriem izmanto biznesa klases mašīnas. tadēļ noteikti kautkur tāda ir. Tikai jārok, un atradīsies! :)
diskusija joprojām aktuāla.
Lexus salonā (respektīvi - wess motors) neizīrē, šodien zvanīju viņiem. un gandrīz nevienā nomā nav. 1 ir, bet viņi pateica, ka šis auto esot izīrēts ilgtermiņā un 21.maijā līdz ar to nav pieejams.
ar pārdevējiem vēl neesmu mēģinājsui sazināties. laikam jau tā jādara. bet cerība maza. piemēram, es savu mašīnu, ko taisītos pārdot, neizīrētu.
Bet ir takš tik liela un plaša auto izvēle, arī kas gan komfortā gan izskatā un pārējās ekstrās ir līdzīgs šaim mašinai. Tad jautājums - kāpēc esat ieciklējušies uz vienu modeli? arī citi lexus modeļi ir forši, arī citu marku mašīnas ir foršas. Iesaku šo lolku paplašināt, it sevišķi ir tik maz laika palicis.
Veiksmi :)
tāpēc, ka šī ir mana sapņu mašīna un gribas, lai kāzās viss ir tā kā izsapņots!
protams, ja neatradīsim šo konkrēto modeli, tad paņemsim ko citu, bez mašīnas jau nepaliksim :D bet pagaidām viss cits ir tieši pēc manām vēlmēm un sapņiem, tikai ne mašīna :(
http://pardod.delfi.lv/adv/Lexus-IS-250-Luxury-2.5-153kW.html?id=4284 Bet MAŠĪNA TIEK PĀRDOTA, VARBŪT AIZSŪTI EPASTU UN PAJAUTĀ VAI NEIZĪRĒ.
Laachukinja, Tu jau nokavēji, kāzas jau bija :D
Oi, es nemaz nepaskatījos, kurā datumā kerija21 precas :P Nu nekas :D