Kāzu plānošana
Transports
Helikopters!
Vai kāda ir lidojusi,vai arī plāno lidot ar helikopteri kāzu dienā? Cik tas varētu izmaksāt? Un kā ir ar maršrutu? Vai es pati varu noteikt no kurienes līdz kurienei lidot? Paldies:)
sveika
es biju vedēja kāzās, kurās mēs lidojām ar helikopteru. Izmaksas nav mazas, taču atkarīgas ir tikai un vienīgi no attāluma kur vēlies nokļūt. Par kādām 20 min jārēķinās ar aptuveni 200 ls. Maršrutu, protams, ka vari pati noteikt - nav jau gaisa balons, kurš nokļūst tikai tur, kur uzpūš vējš :)
Principā ar viņiem pašiem vajag sazināties. Mēs lidojām ar kompāniju, kura bāzējas pie Jelgavas, nezinu vai ir vēl kāda. Līdz ar to šeit vēlams maršruts, kurš ir netālu no Jelgavas, lai izmaksas nebūtu atronomiskas.
Mes kad bijam vēdēji arī uztaisījām savam pārim tādu parsteigumu. maksaja ap 450 LVL. no Rīgas, tad virs Jurmalas uz Jaunmoku pili. Jaunais pāris bija ļoti pārsteigts, viesi arī neko nezināja. Plus viesus salika sirds formā ar sarkaniem baloniem, no augšas izskatījās fantastiski!
Felicia, tas protams jauks parsteigums jaunajam parim, bet nu dizgan dargs. Vai sedzat izmaksas no saviem lidzekliem, vai jaunais paris Jums iedeva kadu summu shadiem parsteigumiem? ka parasti dara?
Mums arī bija helikopters (lidojām kopā ar vedējiem, 5vietīgais), bija ļoti forši!
Lidojums bija visai pailgs, man šķiet, ka gandrīz stundu. Cena gan bija 2x lielāka, kā Felicia minēja :S
Bet tas bija to vērts! :)
Mūsu gadījumā tas bija pārsteigums man no līgavaiņa, es neko par to nezināju:)
Nevienam nebija vēl lidojuma uz kosmosu!? Jāiesaka manējiem vedējiem, lai pasteidzas rezervēt biļetes, tas ir tā vērts... ;))))
kur tik daargas cenas lidojumiem ?