FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Transports

Helikopters!

a
amii 09.10.11. 16:16 | Kāzu datums: 27.04.2012

Vai kāda ir lidojusi,vai arī plāno lidot ar helikopteri kāzu dienā? Cik tas varētu izmaksāt? Un kā ir ar maršrutu? Vai es pati varu noteikt no kurienes līdz kurienei lidot? Paldies:)

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
efrona 10.10.11. 12:03 | Kāzu datums: 28.05.2011

sveika
es biju vedēja kāzās, kurās mēs lidojām ar helikopteru. Izmaksas nav mazas, taču atkarīgas ir tikai un vienīgi no attāluma kur vēlies nokļūt. Par kādām 20 min jārēķinās ar aptuveni 200 ls. Maršrutu, protams, ka vari pati noteikt - nav jau gaisa balons, kurš nokļūst tikai tur, kur uzpūš vējš :)
Principā ar viņiem pašiem vajag sazināties. Mēs lidojām ar kompāniju, kura bāzējas pie Jelgavas, nezinu vai ir vēl kāda. Līdz ar to šeit vēlams maršruts, kurš ir netālu no Jelgavas, lai izmaksas nebūtu atronomiskas.

F
Felicia 12.10.11. 10:30 | Kāzu datums: 19.09.2009

Mes kad bijam vēdēji arī uztaisījām savam pārim tādu parsteigumu. maksaja ap 450 LVL. no Rīgas, tad virs Jurmalas uz Jaunmoku pili. Jaunais pāris bija ļoti pārsteigts, viesi arī neko nezināja. Plus viesus salika sirds formā ar sarkaniem baloniem, no augšas izskatījās fantastiski!

AnMi 13.10.11. 10:20 | Kāzu datums: 23.07.2011

Felicia, tas protams jauks parsteigums jaunajam parim, bet nu dizgan dargs. Vai sedzat izmaksas no saviem lidzekliem, vai jaunais paris Jums iedeva kadu summu shadiem parsteigumiem? ka parasti dara?

G
Gabrielle 13.10.11. 10:24 | Kāzu datums: 21.05.2011

Mums arī bija helikopters (lidojām kopā ar vedējiem, 5vietīgais), bija ļoti forši!
Lidojums bija visai pailgs, man šķiet, ka gandrīz stundu. Cena gan bija 2x lielāka, kā Felicia minēja :S
Bet tas bija to vērts! :)

Mūsu gadījumā tas bija pārsteigums man no līgavaiņa, es neko par to nezināju:)

J
JasminRosa 06.11.11. 21:41

Nevienam nebija vēl lidojuma uz kosmosu!? Jāiesaka manējiem vedējiem, lai pasteidzas rezervēt biļetes, tas ir tā vērts... ;))))

Zhagatinja 09.11.11. 21:58 | Kāzu datums: 15.07.2011

kur tik daargas cenas lidojumiem ?