Kāzu plānošana
Transports
Kāzu autobuss
Lūdzu palīdziet. Varbūt kāda var ieteikt kādu autobusu nomas firmu vai kādu atsaucīgu šoferīti ar autobusu, kas piedāvā pasažieru pārvadājumus par saprātīgām naudiņām? Man kāzu dienā jānogādā 45 viesi uz svinību vietu un nākamajā dienā atpakaļ. Apzvanīju jau ļoti daudzus un cenas ir diezgan kosmiskas :(
ferbija cik tev prasija aptuveni??
paskaties varbut ss.lv
apzvanīju jau lielāko daļu no ss.lv un ne tikai. cenas no 340-400 Ls... :( bet principā tie ir ~ 90km no Rīgas un tās ir 2h ceļā katrā virzienā... Gribētu iekļauties 200 latos
ss.lv viltība ir tajā, ka norādītās cenas ir tikai nomas maksa, bet kad sāk skaitīt klāt degvielu, vadītāja atlīdzību, PVN utt, tad sanāk summas ko minēju...
man ari sis jautajums ir aktuals!!nesu gan nevienu vel sazvanijusi bet nu izklausas ka tas bus dargs pakalpojums!!!
mums draugi gaja uz autoostu un jauta jur par autobusi iri!varbut ari tu vari aiziet un apjautaties!!
vini dabuja autobusu un teica ka samaksajusi kadi 100 ls laikam bet nebi loti lies gabals jabrauc!
paldies, mēģināšu :) Ja ko labu atrodi, dod ziņu. Man gan jau pēc mēneša vajag...
ja un ari tu tapat ja ko labu atrodi dod zinu man !!
protams :)
Musu kazu soferis bija Dzintars Bergins (29245390). Autobuss ir ar kondicionieri, skiet, ka apm. 30 vietas, varbut mazliet vairak. Soferis punktuals, atsaucigs, zolidi gerbies...Viss perfekti. Mums bija kazas Rigas tuvuma, bet braucieni kompuma tris - pirmskazu diena no lidostas, tad no viesu nama lidz ceremonijas vietai un pedeja diena uz lidostu.