Kāzu plānošana
Transports
Auto īre ar šoferi, kā ar maršruta plānošanu/saskaņošanu?
Sveikas!
Man tāds praktisks jautājums. Jaunie izīrējuši limuzīnu ar šoferi. Es tagad caur maps.google lieku kopā maršrutu, taču radās jautājums, kā organizēt pieturas vietas, tiltus, kuros esmu iedomājusies apstāties?
Vai man jādod kāda karte šoferim? Vai kā? Es nemaz nestādos priekšā, kā tas viss notiekās, jo neplānoju sēdēt blakus šoferim un saspringti skatīties ceļu. :))
Varat padalīties ar padomiem?
Mēs limuzīna šoferim iedevām karti :) nekādu problēmu - sākumā visu paskaidrojām, kas mums prātā, kamēr pušķojām auto. Izdrukājām lielo karti, gan vēl dažas sīkākas dažām pilsētām - kā arī atzīmējām katru pieturas punktu - tiltus ;) neko nevajadzēja atgādināt, šoferīts visu izdarīja ;) pirms tam, kad sakontaktēsieties par precīzu laiku un vietu, miniet, ka pastāstīsiet maršrutu un iedosiet karti :)
pirmām kārtām, limuzīna nomai ar Tevi ir jāsazvanās (par labu servisu liecina tas,ka šoferis zina precīzu maršrutu jau laicīgi un sagatavojas braucienam, jo ne visur limo var piebraukt - guļošie policsti, šaurās ieliņas, nenod Dievs, kāds pieparkojis savu vieglo auto ceļa malā, tadl imo var neizbraukt, remontardi uz ceļiem utt - to visu šoferis zina un tādēļ jau laicīgi tam jāsagatavojas)
ideāli,ja ir maršruts, karte, paskaidrojumi (bieži vien labi ir norādīt arī pa kādu ceļu vēlaties,lai limo brauc,jo uz punktu A var aizbraukt pa dažādiem ceļiem, dažiem klientiem tas arī ir būtiski)
gan jau,ka limo noma Tev piezvanīs (parasti to dara dažas dienas pirms brauciena,nevis mēnesi, divus)
ja nē,zvani pati!