Kāzu plānošana
Transports
Retro
man patīk bilde nr 2
Noteikti Cadillac :)
Man patīk Cadilacs vairāk, tikai vai viņai ir kondiška, jo tas ir ļoti svarīgi vasarā...
man piemēram patīk abas..:)
es skatītos no tā,kā man kleita izskatās pie auto vai tā neizlec no kopējā konteksta_telpas noformējus,ielūgumi utt..lai tas viss sasaucās kopā..,jo man piemŗam kopējais koptēls ir ļooti svarīgs_bet gaumes lieta:))
2. ir riktīgs smukulītis :D
tomeer chaika :)
Nezinu, kura labāk. Čaika ir klasika, bet kadiljaks arī smukulītis :) Gaumes un stila jautājums, man arī patīk abas, skatoties kā kurā situācijā.
Čaika ir tomēr tāds padomju čekas auto...Kadiljaks - tas nu paliek mūžīga klasika bez sliktas noskaņas! Ja kas, man vienam pazīstamajam ir tāds, viņš arī piestrādā par šoferīti kāzās - ja vajag, varu iedot nr!
Paldies par atsauksmēm, bet Cadillac arī ir klasika :(
Mans līgavainis apstājas uz Kadiljaka
Kerija86 kur es varu paskatīties bildes?
Sveika Unitedmama! Vai vari iedot kontaktus Čaikas īpašniekam? Ļoti vajag melno Čaiku! Būšu ļoti pateicīga!
Ir kādai info par šāda cadillac cenu vai kontaktiem?
Mēs arī sākumā domājām par šīm divām.
Paskaties vienkārši caur google-mēs tā darījām. Čaikas LV ir vairākas, bet cenas ir vienas, Cadillac man šķiet bija pat lētāks.
Vienu mājaslapu atceros - retroautonoma.lv. Tur bija vēl tāda lieta, kā Pobeda kabriolets. Nekad par tādu pat dzirdējusi nebiju. Man pat gribējās tādu, bet mans mīļotais raustīja degunu.