Kāzu plānošana
Transports
Autobuss
Varbūt kāda no jums zina, kur var izīrēt autobusu vai mikroautobusu apmeram 20-30 cilvēkiem par saprātīgām cenām?(150- 250 LVL) Aizrakstīju pāris kompānijām, bet cenas ir vienkārši vājprātigas, variē ap 400 LVL.
Paldies (:
cik es skatijos ss.lv tur tiri normalas cenas tas tikai atkarigi uz cik dienam. Mes ari skatijamies domajam pasultit ss.lv var atrast lidz 100ls par dienu. tikai jamekle un daudz jaraksta.:)
Ir jau atkarīgs kur gribiet braukt. Ja no Ventspils uz Rūjienu, tad parēķini cik aiziet degvielā. 20-30 cilvēki mikroautobusā nesatilps. Tie ir 8-9 vietu, 16 vietu un nākošie jau ir autobusi. Man vienam pazīstamajam ir tie 16 vietīgie. Par cenām nezinu, ja der varu painteresēties.
Lumara, ja nav grūti vai Tu varētu painteresēties par to 16 vietīgo: Maršruts ir Rīga-Iecava- Jelgava pirmajā svinību dienā un tad nākamaja vajadzētu viesus no Jelgavas uz Rīgas autoostu nogādāt, pēc maniem aprēķiniem maksimāli 250 km pa tām abām dienām sanāk un autobuss kā tāds būtu vajadzīgs 4-5 h pirmajā dienā un uz kādu 1 h nākamajā..
Es sameklēšu vņia telefonu un Tev privāti uzrakstīšu :)
Tas noteikti nemaksās 400 Ls.
Paldies :) Gaidīšu kādas ziņas
Es pirms 2 gadiem interneta atradu soferi ar savu autobusu (apm. 30vietigs, moderns-) - Dzintars Bergins (29245390). Cena bija ok. Nezinu vai informacija vel ir aktuala, katra zina uz musu kazam viss bija perfekti
www.vanags.lv - viņiem ir autobusi, cenas tīri ok bija, cik atminos - iepriekš tur strādāju ;) uzzvani, painteresējies!
r1.lv īrē busiņus.
Man šobrīd mikroautobusa jautājums arī ir aktuāls. Uzduros mājaslapai www.visiautobusi.lv, kur ir apkopoti dažādu uzņēmumu piedāvājumi un var izvēlēties busiņu pēc cilvēku skaita. Iespējams, kādam vēl noderēs.
Es ar mekleju daudz un dikti, bija jabrauc no Jurmalas caur Rigu uz Valmieru + nakamaja dienaa atpakalj.
Irejam autobusu CATA - tur ir tads Isuzu Turquise autobus (mums ietilpa ap 30 viesiem). sanaca 260LVL.