Kāzu plānošana
Transports
Mašīnas noma
Sveikas,meitenes,varbut kada palidzes.
Ta ka mums nav citu variantu,ka iziret masinu,tad skatijos ss.lv ir masinas ko dod uz dienakti pa 10ls,tas mani apmierina.Bet mani lidz galam nepamet sajuta ka tomer so variantu negribu,vispar negribu nomat.Ko lai citu es domaju.? Ir labi,ka ari neprasa drosibas naudu,jo man uzreiz tikum ta nebutu ko maksat,bet masinu vajaga.Vnk uztraucos,ja kaut kas atgadas tai masinai,ja kads 'idins' vel ietriecas,un man pa to bus jamaksa?Ko jus saja jautajuma man ieteiktu,esiet kada irejusi no ta ss.lv sludinajumiem?
10 Ls dienaanktī??? Kas tas ir par auto? Es ieteiktu padomāt 5 x, vai par tādu cenu nomāt - tā nav reāla cena kāzu auto. 10 ls/h - tas ir reālāk. Protams, ja vien tā nav parastā noma, ko Tu skaties (vidējās klases auto).
Cits variants ir pajautāt radiem vai draugiem, kam ir auto, vai nevar izvizināt kāzu dienā...
vai tiešām nav neviens draugs vai radinieks, no kā aizņemties?
mēs savu kāzu auto arī aizņēmāmies no draugiem, jo pašiem mašīnas nebija.
vienalga pa 10 vai pa 50 Ls, tu tik un tā slēgsi līgumu ar mašīnas iznomātāju. Tur arī jābūt obligāti atrunāts, kas notiek, ja mašīna tiek bojāta. Kurš uzņemas atbildību. Pretējā gadījumā iesaku meklēt citu mašīnas iznomātāju, jo šādām lietām IR jābūt atrunātām nomas līgumā.
Man arī liekas,ka tas varētu būt 10 ls/h nevis diennaktī! Ja vienīgi tā ir parasta mašīna....pat parastajām man liekas, ka bija 20 ls vismaz jāmaksā!
Mēs paši īrējām mikriņu ar šoferi uz pāris stundām, viss kārtībā. Bet nu jā, mašīnai var viskautkas notikt, tā ir liela atbildība.
Nop,tik tiesam nav no ka aiznmeties,visi draugi ir Smiltene mums abiem.:/ Bus kas cits jadoma vien.