FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Transports

Retro auto - Zim

Z
Zuri 30.07.13. 20:38 | Kāzu datums: 11.08.2013

Vai ir zinaams, vai kads vispaar iziiree Zim auto? Bushu pateiciga par info!

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
F
Feja51 01.08.13. 23:49

Kas tas tāds par Zim, varbūt Zimmer, tad zvaniet uz tel. nr. 29409558

M
Mad8 01.08.15. 15:54

Bijām sev noīrējuši baltu Cadilliac - ar šoferi/īpašnieku Laimoni.
Diemžēl šis cilvēks nav paredzēts, kāzu biznesam.
Īsa atmiña jau såkās no paša sākuma. Divreiz pa telefonu bija jātgādina maršruts, katru reizi bija pārsteigts( iesaku izmantot piezīmju kladi!!) tad vedējtēvs bija personiski visu maršrutu pa kilometram noprecizēt( 2 mēn pirms kāzām) utt lai savilktu cenu kopā. Kāzu nedēlā sazvanījām vinu lai noprecizētu laikus,viñš atkal bija pārsteigts kur jābrauc nu Viss bija jāsāk no gala.. Tiešām man mākonīti melnu virs galvas uzvilka arī kāzu dienā.. To man galīgi nevajadzēja..atbrauca,mans vīrs pakal man ar Laimoni pirms kāzu ceremonijas,tā teikt no mammas mājas izvest.. Vedēji jau gaida ar groziniem priekš vārtiem- bagāzniekā vietas nav.. Ar vinam kautkādām kurtkām un maisiniem piepildīts!! Nav kur likt. Kad aizveda uz viesu namu, bija dusmīgs in prasīja naudu pa virsu no vedējiem, ka 4 km bija uz viesu namu jābrauc pa zemes cełu.. Bet maršruts bija pa Km izplānots pirms tam ar vedējtēvu.. Aimirsa atkal vai kā nezinu.. Bet kā naudu prasīja..es vēl no auto rāpjos ārā un visi viesi sagaida in plaudē in vińš jau bubina. Visi stāvam un gaidam, Jo redz pa Eiro Viss japārskaita. Es saprotu, ka nokavējāmies ar laikiem ,Jo izbraukumam, pa vidu teica, ka mašīna tik līdz četriem ( tas nebija noprecizēts), lai nu kā attieksme no vina puses nebija o.k., ne kāzu dienā. Būtu bijusi cita attieksme, kautkadas neprecizitātes būtu bijušas sīkumi..
Tā jau auto bija smuks un tīrs, šoferi gan vajaga citu.
Piedod Laimoni, bet attieksme bija vinīgā lieta, ko savā kāzu dienas piezīmēs varu pie mīnusiem pievilkt.