Kāzu plānošana
Transports
Auto lentes
Esmu sākusi domāt par auto lentēm viesu mašīnām. Ko Jūs domājat? Siesiet klāt vienkāršas lentītes vai ko īpašāku?
Vienā no vecajiem forumiem redzēju, ka meitenes taisīja tādus kā dāvanu pušķus ar garām lentēm. Izskatijās labi...
Es vakar tieši savējās pabeidzu taisīt - griezt/dedzināt/šūt! :)
Man tieši ar tiem pušķiem nepatika, ieraudzīju tepat portālā viena līgaviņa bija ielikusi savas, kas man iepatikās.Nošpikoju ideju un.. nu pielikumā manas sataisītās.. Sies ap abiem spoguļiem katrai mašīnai. Lentas sūtīju ebay - 3 rulli dzeltens 3 rulli balts, bet visu neizmantoju. Ko noņemties bija, īpaši ar dedzināšanu.
Kā Tev stiprinātas tās divkrāsu lentītes pie sienamās lentītes? Ar šūšanu?
Man arī tie dāvanu pušķi galīgi nešķita piemēroti (vairāk asociējas ar kristībām), domāju par vienkāršām lentēm, tikai vēl neesmu izlēmusi - atlasa vai organzas.
Piešuvu (man šujmašīna mājās) bet ar roku gan jau ar varēs. Organza būs vieglāka, burzās vairāk, nestāvēs, manuprāt, tik labi. Pamēģini, uztaisi divus paraugus. Mēs tā vienu rītu uz darbu braucām - sējām lentes un galā skatījāmies kā izskatās, jo taisot ir viens, piesienot ir otrs bet pabraucot galā pavisam kas cits. Es vēl mēģināju resnākas lentes, bet tās neplīvoja braucot tik smuki.
Paldies par ieteikumu izmēģināt, nebūtu ienācis prātā :) Sagādāšu pāris paraugus un tad redzēs. Man patīk ideja, ka izmanto kombināciju no baltas un kāzu krāsas lentītes, bet baidos, ka mūsu zaļganzilo kāds sadomās asociēt ar puisīšu kristību lentēm :)