Kāzu plānošana
Transports
Kā rotāt viesu automašīnas?
Lieta tāda, ka uz pašu ceremoniju viesi brauc ar saviem auto. Kā lai mēs pavisam mazliet šos auto izrotājam? Kopā būs,apmēram, 15 automašīnas. Ir doma par lentēm uz rokturiem. Vairāk neko nevaru izdomāt. Vai esat par šo lietu domājušas?
Mūsu viesiem būs tikai auto lentas.
Ja nu patiešām galīgi nav ko darīt pirms kāzām, var sataisīt greznākus lenšu pušķus vai maziņas ziedu kompozīcijas un stiprināt ar piesūcekņiem (var nopirkt floristikas piederumu veikalos). Bet vai vajag? :) Tas brīdis, kamēr kaut kur aizbrauc, ir tik īss, ka ar lentēm pilnīgi pietiek. Ja baltās lentes ir pārāk vienkārši, tad var kombinēt platu balto lenti ar šaurāku lenti kāzu krāsā, ja tāda ir; mēs savējās sasējām vidū ar šaurāku lentīti, kura kalpoja arī kā stiprinājums pie mašīnas, lai nav jāsien mezglā platā lente. Neaizmirstiet deleģēt kādu, kas lentes izdalīs viesiem!
Man jau ar liekas,ka ar lentēm pie mašinas pietiek...
tas tiešām nav tā vērts,lai tērētu savus nervus un laiku+ vēl domāt kā ko pielikt (īpaši,ja kas sarežģītāks)
Mums bija lentu buntīte- balta+ vairākas kāzu karāsās dažados toņos-vidū sadiegtas kopā...un kur nu kurš piesēja (katrai mašinai jau sanāk savādāk vietas-citam tik pie spoguļa, cits pie antenas utt). izdalīja vedējtēvs pēc ceremonijas.
Lētas un ar plašu izvēli ir lentītes veikalā Lenta Jelgavas ielā 68..darba laiks gan viņiem tāds patizls... (Rīgā)
Man arī liekas, ka aizrauties ar viesu mašīnas dekorēšanu nevajag. Galvenā ir jūsu mašīna. Pārējiem pietiet ar kentīti. Tā drīzāk ir kā piederības zīme.
Ļoti jauks jautājums :) Īpaši - "Vai esat par šo lietu DOMĀJUŠAS?" :) Vīri kāzu plānošanā neiesaistās :D
Pēc pieredzes: viesu mašīnas rotā ne īpaši traki... kā jau minējāt, lentītes pie rokturiem! Ja kāzās ir kāda noteikta krāsa, var likt 2 krāsu lentītes (balto + Jūsu krāsu) izskatīsies labām ;) Ir nācies redzēt arī bumbulīšus ar lentītēm, kurus liek pie mašīnu antēmā (ja tādas ir) – izskatās glaunāk, bet nu tas varbūt nav galvenais :)
Man ienāca prātā ka varētu katrai mašīnai uz sāna spoguļiem piesiet gaisa balonu)))
Man vienīgajai šķiet, ka Marita Līgava visu laiku lecās?... :D
Es domāju, ka pie mašīnu rokturiem vai spoguļiem, siesim lentītes kāzu krāsā!
p.s. ieteikums citām, nelīmējiet lentu galos pērlītes, cietākas lentītes utt., tas viss bojā mašīnas krāsu un stiklus ;)
Esam domājuši. Nekādus īpašus dekorus nevēlamies. Pie ielūgumiem un kartēm minēsim, ka ja cilvēki vēlas, tad braucot uz kāzām var pie mašīnas piesiet zaļu lentīti(jo mūsu krāsas ir zaļa un melna), jo baltu vai kaut ko tādu nevēlamies. Karte(lai atrastu ceremonijas vietu un ballītes vietu) būs pārsieta ar to lentīti. Taču, tas nav obligāti - ja vēlas, var siet, ja nevēlas - nesiet. Paši ar savām rokām neko citu cilvēku mašīnām klāt neliksim. Mums tas nešķiet tik ļoti svarīgi.
Mums būs tikai lentītes (baltas vai vairāku krāsu, to vēl nezinu, bet tas arī nav būtiski), domātas, lai apsietu ap antenu (kam ir). Baloni un bumbuļi - viss, kas ir liels/masīvs un kūļājas ap spoguļiem, manuprāt, nav laba doma, jo šoferim traucē vadīt mašīnu. Vienās kāzās bija tādi bumbuļi; kamēr bija rokās, likās ļoti smuki un interesanti, bet līdzko piesējām pie spoguļiem un sākām braukt, tā sapratām, ka tas galīgi nekur neder - tiešām nevar redzēt ceļu sāņu spoguļos. Viesi stājās malā, pārsēja pie antenām, aizmugures durvju rokturiem vai vispār ņēma nost. Tā ka uzskatu, ka nav ko otrreiz velosipēdu izgudrot. Lentītes ir vienkārši (gan uztaisīt, gan piestiprināt) un gana skasiti, un kā jau te tika minēts, tam īsajam braukšanas brīdim pilnībā pietiekami.