FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Transports

Autoskolas izvēle

L
Lapsinaa 12.01.15. 18:14

Sveikas dāmas, es pēc kāzām biju domājusi dabūt autovadītāja apliecību, un nu jau krietns, laiks pagājis un nodomi - vēlaizvien tikai nodomi. Lai nu kā ar šī jauna gada iestāsānos esmu apņēmusies visas astes ar veciem nodomiem savilt un beidzot to izdarīt. Mana kaimiņiene man ieteicās par autoskolu PRESTO - te viņus var apskatīt: autoskola-presto.com Kādai ir pieredze ar viņiem?

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
A
Aiko 12.01.15. 21:39

Ieteiktu "Mustangu". Manuprāt, šī autoskola ir viena no pirmajām un joprojām skaitās, kā kotējošākā.

K
Kalnaraja 12.01.15. 23:08

Ļoti labas atsauksmes esmu dzirdējusi arī par " Drošas braukšanas skolu" Vienīgi man šķiet, ka tajā ir augstākas cenas, bet iemācot izcili, jo instrukturi vieni no, ja ne pat vislabākie Latvijā.

I
Ilzee 13.02.15. 14:26 | Kāzu datums: 07.05.2012

Tikko kā (janvāra beigās) beidzu tieši PRESTO. Iesaku - laba autoskola. Mani daugi arī tur iet.... :) Ja netici man, apsties viņu soc. kontus ko citi par viņiem saka.

Lana1990 20.06.16. 13:12

Pēc personīgās pieredzes varu ieteikt autoskolu Eksperts :)
facebook - autoskola.eksperts

L
LindaLiepniece 03.02.19. 18:24 | Kāzu datums: 12.12.2016

Varu ieteikt Ronaldu, tiešām profesionāls un kompetents instruktors - facebook.com/pg/burnickis/reviews/

Kontakti - burnickis.lv