Kāzu plānošana
Likuma burts
Brauciens uz UK nedēļu pēc kāzām
Sveikas līgaviņas un sieviņas!
Ir tāda situācija, ka ir jāpērk biļetes lidojumam uz UK nedēļu pēc kāzām. Tā kā mums būs kāzas piecatā (mēs 2 + liecinieki+ fotogrāfs) un tas viss ir noslēpums, bet nedēļu pēc tam man jādodas uz UK. Lasīju jau šeit forumā par tādu situāciju, bet tur ir 2013.gada tēmas. Tāpēc vēlētos zināt, kādu svaigāku informāciju. Kā tur īsti ir.. Vai sūtīt biļetes ar "jauno" uzvārdu vai mainīt pēc kāzām? Un kā tur īsti ar to mainīšanu ir?
Ceru un palīdzību!
Man ir tieši tāda pati situācija (pat valsts tā pati) un man biļete ir ar jauno uzvārdu. Nākamajā darba dienā pēc kāzām ar laulības reģistrāciju rokās došos mainīt pasi un 2 dienu laikā tai jābūt gatavai.
Manuprāt, jāpērk ar jauno uzvārdu, būs mazāk problēmu.
Pasi var uztaisīt dienas laikā (Rīgā, Čiekurkalna pasu daļā), tas no pieredzes.
Es pati neesmu no Rīgas, bet par to pasi zinu. :)
Un kā ir ja biļete jau ir iegādāta ar veco uzvārdu? Jo ir tā, ka tās kāzas ir noslēpums un tā kā biļetes nepērku pati, tad vienīgais kas atliek, palūgt tam cilvēkam, kas pērk biļetes, nestāstīt nevienam par maniem plāniem par kāzām. :D
Un tā kā pati neesmu pirkusi biļetes, vai pērkot nav jānorāda ID vai pases numurs? Tas taču mainīsies, ja mainīšu pasi? Kāda tad ir tā situācija?
Un vispār Milzīgs Paldies Ehz_forshaa! Kā kaut ko ierakstu forumā, tā liekas, ka vienmēr Tu atbildi! Pilnīgi prieks, ka kāds tik daudz zin. :D Nākamreiz, laikam, uzreiz Tev jāraksta. :D
PavasaraLīgava Vadīt pases datus vajag čekojoties. Lūdzu, lūdzu :) Man kāzas jau garām, drīz jau 2 gadu jubileju svinēsim, pašai ļoooti patika visu gatavot un gatavoties. Visu laiku ir doma, ka varētu mainīt profesiju un pievērsties kāzu organizēšanai, bet kamēr tas ir tikai plānā, tikmēr palīdzu cik varu te :) Lai citām nesanāk uzkāpt uz tiem pašiem grābekļiem uz kuriem uzkāpu es :)