Kāzu plānošana
Likuma burts
Laulību līgums
Meitenes, kā ir ar jums - esat noslēgušas laulību līgumu, plānojat/neplānojat to darīt?
Tās, kas līgumu noslēgušas, varbūt var padalīties pieredzē, kā tas notiek, kas nepieciešams un ar kādām izmaksām jārēķinās.
Nē, neesmu. Es uzskatu, ka tā nav uzticēšanās.
Pirms kāzām gan bija doma, jo gan man, gan vīra ir īpašumi, bet tad noskaidroju, ka īpašumi, kas ir iegūti pirms kāzām nav dalāmi.
Es domāju, ka jāgriežas pie notāra un tur visu pateiks.
Pēc zināma laika plānoju to darīt. Pagaidām tam īsti nav vajadzības, jo īpašums ir mans, turklāt iegādāts pirms laulībām. Tāpēc neesmu vēl sākusi interesēties par izmaksām un visu pārējo, bet informācija kā tāda man arī būtu noderīga.
BTW, sveika Madeline - prieks satikt šeit kādu cilvēku arī no pagājušā gada :), lai arī tagad vairs ienāku šeit ļoti reti.
Man arī prieks jūs abas ar Sicu satikt :)
runa nav par neuzticēšanos, runa ir par drošību laikā, kad bankas un līzinga kompānijas cenšas apķīlāt visu, kas iespējams. Vīram draud būt par viena liela kredīta līdzņēmēju, negribu, ja gadījumā kas noiet greizi, mēs abi paliekam bez nekā...
A nu skaidra bilde. Es ieteiktu griezties pie notāra, jo tur šie līgumi tiek slēgti. Tur arī pateiks, kas nepieciešams un cik maksās. Domāju, ka izmaksas būs atkarīgas no kantora kā tāda.