FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Likuma burts

Divu valstu likumu/ noteikumu īpatnības

Zhagatinja 09.04.11. 00:10 | Kāzu datums: 15.07.2011

Sitauaacija taisos salaulaaties ar nelatvieti , bijaam birojaa , mums visu izstaastiija , apstaastiija, ka peec lauliibas nosleegshanas mums ar lauliibu aplieciibu , ne aatraak , kaa 30 dienas peec tam jaaierodas shiis valsts aarlietu ministrijaa, kur mees dabuusim ziimogu, kas to apliecina .... tikai tad es varu LV visu mainiit ....
No LR Veestnieciibas es varu sanjemt papiiru uzreiz , ka lauliiba nosleegta un tas ir mans celjojuma dokuments , bet pases mainjai papiiri vienalga man jaaiesniedz 30 dienu laikaa .... shinii valstii LR Veestnieciiba pasi apmainiit nevar .
tad vai LR uzliks man sodu , ka neesmu laikaa pasi samainiijusi , jeb jaaintereseejas pilsoniibas un migraaciju lietu paarvaldee

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Dzeltenā_Ugunspuķe 27.04.11. 16:04 | Kāzu datums: 19.08.2011

Jūs precaties LV? Bet dzīvojat kaut kur ārzemēs'? (man ir līdzīgi)
Pasi var nomainīt caur LV vēstniecību citā valstī.. es pati esmu to darījusi... dzīvoju UK un reiz pasi mainīju caur LV vēstniecību Londonā.. viss bija iespējams...

Man atkal cita problēma.. tā kā man šī būs otrā laulība un pirmo reizi esmu laulāta luterāņu baznīcā, tad otreiz laikam vairs nedrīkstu laulĀties baznīcā :(
Bet dzimtsarakstu nodaļas ceremoniju vada tikai latviešu valodā.. mēs gribējām.,lai ceremonija būtu iespējama latviski un angliski 9jo baznīcā tā var) bet dzimtsarakstos tā nevar.. tikai ar tulku :(
VOT nezinu,ko tagad darīt.. tā gribas ,lai viss ir pa smuko ...

Zhagatinja 27.04.11. 20:18 | Kāzu datums: 15.07.2011

nee , mees laulaajamies Budapestaa Ungaarijaa .....pasi nevaru nomainiit caur veestnieciibu , LV veestnieciiba to nedara , tuvaakais to varu izdariit Viinee , bet tas ir ilgs process , un man veestnieciiba tikai izdod papiiru , ka esmu laulaajusies un driikstu celjot .....
Ungaarijaa joprojaam neatziist lauliibas bazniicaa , jebkuraa gadiijumaa jaasarakstaas dzimtsarakstu nodaljaa ......
man bija te paarunas ar dzimtsarakstu nodalju un vajadzeeja obligaati kaadu kas tulko , valodaa kuraa es saprotu ...toposhais viirs nedriiks , taapat nodalja pieprasa , lai cermonijaa buutu tulks , tas var buut draugs , vai kaads kursh runaa kaadaa valodaa kuraa runaaju es.... vienalga krievu , vaacu vai anglju .....nav obligaati jaabuut latv val, bet tulkam cermonijaa jaabuut :)