FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Likuma burts

Precības ar Zviedru Latvijā

S
Sandrita85 27.05.13. 23:18

Sveikas meitenes,

Vai kada no jums ir precejusies ar savu puisi (zviedru) Latvija?
Mani interese vispirms papiru lietas. Vai ir jasalaulajas Zviedrija un tikai tad LV, vai visu var izdarit LV.
Vai LV likumdosana atskriras no Zviedru?

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Erika001 28.05.13. 19:58 | Kāzu datums: 21.06.2014

Sveika! Es preceshos ar zviedru. Mums kaazas buus nakoshajaa vasaraa. Es veel iisti neesmu izpetijusi kas un kaadi dokumenti ir vajadzigi lai salaulatos Latvija, bet es domaju ka mes laulasimies Zviedrijaa un tad taisiisim skaistu ceremoniju Latvija pie dabas kruuts :)Cik esmu dziredjusi no pazinjam, tad Zviedrija ir daudz vienkarshak ar visam papira lietam..

Spicausis 29.05.13. 19:47 | Kāzu datums: 09.07.2014

Protams, ka visu var izdariit LV, tepat precos.lv var atrast sarakstu ar papiiriem, kas vajadziigi.

S
Serenitija 30.05.13. 10:32 | Kāzu datums: 19.07.2013

Te jau ar nav nekas sarežģīts.. vnk internetā jāizlasa ;)

S
Sandrita85 06.08.13. 00:57

Erika001 - ja, izskatas, ka SE visas papiru lietas ir vnk, piemeram, lai salaulatos baznica peitiek, ka viens ir iesvetits. LV vajag, ka abi.
p.s. Kad bijam Bebru nama, Ingrida teica, ka ir vel viens paris LV+SE no malmö. Tas tak jus :)

Erika001 06.08.13. 21:16 | Kāzu datums: 21.06.2014

Sandrita, jus ari no Malmö? tad jau vajadzetu saskrieties - buutu jautraka kaazu planoshana :D Es esmu jau painteresejusies par tiem papiriem - nav nemaz tik traki. Baznica mums atkrit, jo ligavainis neticigais. Ceremoniju gribam briiva dabaa - tapec lukojamies uz Igates pils pusi :) dzimtsaraktu nodalai vajadzigi tikai 2 dokumenti -
1. ligavainim no Zviedrijas - ka nav shkershlju laulibas slegshanai
2. uzvarda mainjas gadijuma tur ir vajadzigs kkaads dokuments par uzvarda pareizrakstibu.

Tagad tikai jaadabu kaads, kurs laulibas ceremoniju varetu ari zviedriski novadit/tulkot. Bet shaja gadijuma dzimtsaraktu darbiniece ari bija ljoti atsauciga un teica, ka var laicigi iedot tekstu, ko vinja runashot, lai var partulkot un sagatavot..

Nu kaut kaa taa.. :)

S
Sandrita85 08.08.13. 22:08

Erika001 - es tev uzrakstishu privati :)