FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Likuma burts

Kāzas Rundāles pilī

zabava_ 14.02.14. 13:39

Sveikas, līgavas! Man arī beidzot noteikts kāzu datums, pie tam esam nolēmuši, ka svinīgo ceremoniju rīkosim Rundāles pilī. Ar pili jau sarunāts, ar Bauskas dzimtsarakstu nodaļu arī. Vai šeit ir kāda kam arī būs/bija kāzas šajā lieliskajā vietā? Ja jau bija tad labprāt dzirdētu iespaidus un komentārus :)

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
l
laiminja_ 14.02.14. 20:20

Biju kāzu ceremonijā, ko pilī vadīja Bauskas dzimtsarakstu nodaāls darbinieki. Viss bija ok, izņemot pašu galveno. Par cik pilī ārkārtīgi daudz ekskursantu, tad galīgi pazuda kāzu noskaņa un intomitāte. Manā uztverē nepieņemami, ka visas darbinieces - viņas bija 2 un pat mūziķe bija tērpušās pilnīgi visā melnajā bez mazākā krāsainā akcenta. Pat kurpes bija melnā krāsā.man tas kaut kā likās kāzu dienai neiemēroti, pie tam pilī. Otrs kas man, kā viesim nepatika - ārkārtīgi tālu jāiet no autostāvvietas. jauno pāri pieved pie pils ieejas, bet tad mašīna aizbrauca prom un pēc jaunā pāra zvana piebrauca atpakaļ, jo laikam stāvēt un gaidīt pils pagalmā nedrīkst. Par cik laiks bija ļoti vējains, tas sagādāja vilšanos.
Atvainojos, ja būšu kādu aizskārusi, bet izteicu savus iespaidus.

zabava_ 15.02.14. 14:49

Par to tūristiem pilnībā nedomāju, jo nopaša sākuma bija pilnīgi skaidrs ka tie būs un visu pili neizīrēt. Bet par darbinieču tērpiem, nu ko, visur tā var gadīties. Diez vai es, pat gribēdama, varēšu ierādīt ko viņām ģērbt un ko nē ;)

Spicausis 15.02.14. 16:55 | Kāzu datums: 09.07.2014

Bildes iedvesmai http://www.gatislocmelis.com/2013/10/iluta-girts.html
Ceremonija pils daarzaa, 1. valsis pilii un balliite/gatavoshanaas pirms ceremonijas Baltaajaa maajaa. Man personiigi shiis shkjiet vienas no smukaakajaam un gaumiigaakajaam kaazaam, ko es latvieshu prtaalos esmu redzeejusi :)

zabava_ 15.02.14. 20:28

Wow, Spicausi, bildes tiešām iedvesmojošas! Fotogrāfs liels malacis, bildes brīnišķīgas!

a
alenchik 17.02.14. 10:43 | Kāzu datums: 19.08.2012

Mums bija kāzas 2012.gadā Rundalē, gan ceremonija, gan svinības. Gan mums, gan mūsu viesiem ļoti patika. Vieta tiešām ir brīnišķiga. Darbinieces arī mūsu kāzās bija melnajā, bet tas īpaši netraucēja. Valsis Baltajā zālē bija ļoti aizskustinoši :) Tik iesaku visu 100 reizes pārbaudīt un 100 reizes pazvanīt uz Rundāli, lai pārliecināties ka viss ko Jūs pasūtīsiet būs (jo neskātoties uz to, ka es vairākkārt visu pārbaudīju un mani pārliecināja, ka viss būs tik un tā kāzu dienā vēl bija dīvaina atteiksme no pils darbinieku puses.)

zabava_ 17.02.14. 18:04

alenchik, kas tieši bija dīvaini? Mēs tur nesūtam neko, tikai pašu Balto zāli. Mēs jebkurā gadījumā tur vēl brauksim, lai par visu pāriecinātos, jo pasūtot, izrādījās ka viņiem uz to dienu jau bija pasūtītas kāzas, tikai uz vēlāku laiku. Tā kā varu iedomāties kāds tur ir jampadracis ar tām kāzām vasarā, ņemot vērā ka tas nav muzeja primārais uzdevums. :)

G
Gabrielle 17.02.14. 20:35 | Kāzu datums: 21.05.2011

Starp citu, par tiem melnajiem ietērpiem, iespējams, tas ir nemaz nav slikti? Ļoti piezemēti, foniņam, visa uzmanība uz jauno pāri.

B
Buciic 18.02.14. 07:06

Mums bija kāzas Mežotnes pilī, kur arī vadīja ceremoniju Bauskas dzimsarakstu nodaļas darbinieces. Tā kas skaitīja dzeju bija melnā, bet tā kas ar ģērboņa rotu kaklā, tā bija violetā apģērbā. Laikam tā bija skaista sagadīšanās, jo darbiniece ar violeto kleitu ļoti labi iederējās mūsu violetajās kāzās. :)
Viesi pēc tam jautāja vai bija saskaņots, bet domāju, ka nē. :)
Un domāju, ka tas ka ir tas melnais apģērbs, nav tik traki. Viņas ir darbā un tas nozīmē, ka tomēr jāizvēlas, kas lietišķs un galvenais, lai nav balta kleita. :D

a
alenchik 18.02.14. 11:13 | Kāzu datums: 19.08.2012

Varbūt nelielas dīvainības mūsu kāzās bija tāpēc, ka mums kāzas bija svētdienā. Bet mums bija tā, ka bija laicīgi sarunāta ekskursija viesiem kamēr mēs fotogrāfējāmies parkā, par ko protams visi aizmirsa (labi, ka tā tomēr beigās tika novadīta un viesiem patika). Visnejaukākais bija tas, ka par visiem viesiem bija samaksātas ieējas biļetes parkā, tomēr pat mūs parka darbiniece negribēja laist iekšā. Baltā zālē ir ļoti skaisti un liels pluss ir tas, ka uz ceremonijas laiku to taisa ciet.