FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Likuma burts

Divu dažādu kontinentu savinība

Chega 04.03.14. 10:40

Sveiki! ir sanācis ta ka es augusta beigās ''plānoju'' precēties ar Dienvidāfrikas pilsoni, un ir pāris jautājumi
Kā lai noskairo kur mums ir izdevīgāk precēties, Latvija vai dienvidāfrikā, tā lai rezultāta abiem nebūtu problemas ceļot un uzturties pa abām valstīm , jo plānojam dzīvot no sākuma dienvidāfrikā , pēc tam eiropā...
paldies.

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
C
Crexcrex 04.03.14. 11:22 | Kāzu datums: 10.05.2014

Par to, kā trešo valstu pilsoņiem iegūt Latvijas pilsonību un kādi ir nosacījumi imigrācijai, ja nav Latvijas pilsonis, vislabāk interesēties Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē http://www.pmlp.gov.lv/lv/
Droši vien vislabāk piezvanīt un pajautāt, kura nodaļa sniegs vajadzīgo informāciju, tad pieteikties uz vizīti vai telefonisku konsultāciju. Pieļauju, ka paredzot nākotnē dzīvot Eiropā, vislabāk jums abiem būt ar Latvijas pilsonību vai vismaz vīram iegūt uzturēšanās atļauju, jo tad bez problēmām var apceļot visu Šengenas zonu.

Spicausis 04.03.14. 18:34 | Kāzu datums: 09.07.2014

Man shkjiet, ka tam, kura valstii juus precaties nav tik lielas noziimes, svariigaak ir, lai juus neaizmirstat ratificeet lauliibas aplieciibu Aarlietu ministrijaa, taa lai lauliiba buutu likumiiga abaas valstiis. DĀR ir funkcioneejoshas diplomaatiskas attieciibas ar principaa visiem, taa, ka viiram viizu dabuut vareetu nebuut probleema. Tu esi ES pilsone, tas pa vienam atvieglo daudz ko.
Tas, ka juus precaties Latvijaa/DÃR nenoziimee, ka partneris tikai par preciibu faktu vien automaatiski ieguus pilsoniibu. Neatkariigi no lauliibu vietas partnera valstii buus atvieglota pieteikshanaas pilsoniibai, ja to veelaties un cita kaartiiba uztureeshanaas atljaujaam.