Kāzu plānošana
Likuma burts
Ceremonija pludmalē
Sveiki!
Ir doma taisīt ceremoniju pludmalē. Un pašlaik ir divi jautājumi. 1) Vai ir nepieciešama kāda speciāla atļauja, lai to darīt tieši pludmalē? 2) Kādas vietas jūs ieteiktu, kur ir gleznaini un mazāk cilvēku?
Kāzas pludmalē ir mans sapnis, jo dzīvojam pie jūras, tādēļ mūsu kāzu ceremonija notiks pludmalē, nekādas speciālas atļaujas nav vajadzīgas! Par to runāt "zaksā" bijām jau pagāšvasar! Ceremonija notiks Saulkrastu pludmalē!
Daudzi izvēlas Saulkrastos Balto kāpu, bet no floristiem uzzinājām, ka tā nav tā labākā vieta, jo vasarās cilvēki tur ir ļoti daudz un gadās kāds nekauņa, kas neļauj mierīgi sagatavot vietu kāzām! Tādam padarīt neko nevar, jo tā ir publiska vieta! Paši izvēlēsimies vietu Saulkrastu sākumā netālu no nūdistu pludmales vai beigās aiz Zvejniekciema mola! (Jo tur noteikti vismazāk cilvēku būs) Kā ieteica dzimtsaraksta nodaļas vadītāja - vietu ir daudz, izstaigājiet gar pludmali un izvēlieties! :)
Man patik Abragciems :)
Mums kāzas arī būs Vidzemes jūrmalā. Izlēmām par labu Vidzemes jūrmalai. sapratām, ka tās puses jūra mums būtu arī visizdevīgāk braukšanas un tālākās kāzu plānošanas ziņā. Starpcitu mūsu fotogrāfa lapā var apskatīt 2kāzas pie jūras - www.jurisross.com Nevaru sagaidīt vasaru ;)
Precēties var jebkur, bet ne visur piekļuve pie jūras ir brīva. Daudzās vietās mājas kāpās un tik viegli pie jūras nevar piebraukt ar auto.
Piekrītu MissEwy par Balto kāpu - tur jau tā vienmēr cilvēku daudz. Kolēģe, kas netālu dzīvo, teica, ka vasarā tur arī jaunopāru ka biezs.
MissEwy - ko domājat darīt, ja laiks nebūs labs? Šis jautājums mani visvairāk satrauc ....
Pat, ja līs kā no spaiņiem, ceremonija notiks pludmalē, noteikti iepriekš sekošu līdzi laika prognozēm un sagādāsim lietussargus! Bet, protams, es patiesībā ļoti ceru, ka būs skaista, skaista diena :)
Mēs arī uz to paļaujamies, bet vēl ir doma nopirkt vienādus lietussargus. Ienāca prātā doma, ka tos varētu apdrukāt un pēc tam uzdāvināt viesiem.
kaut nu būtu tik saulains kā šodien! :)